knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ya simdi enforcer var da. temple'da takiliyorum öyle. level cabuk geldii icin de stygian icin vakit azalio eh. level 60'a kadar olanlar yardim edebilir mi alsak?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yeni char aciorum ben bilmiorum level alabilicek miyim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 68 documla yardim ederim ben ama warp yapcak adam bulmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 warp olunca 60 tan yukarı ısen ıcerde dolasamıorsun atılıorsun 1 dakıka ıcınde kıpırdayamıorsunda[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 hayır sınır 75 sanırım ben 68 doc ve 68 ma ile cok kez girdim bu sekilde iceri hatta shu an docum icerde gayet güzel oynuyorum[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 hmmm totw sınırı 60 deil miydi ne biliim ben gireli uzun zaman oldu[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 normal giris sınırı 60 warp ile giris 70-75 sanırım[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 abi o zaman bi team kursak iyi olacak 60'a yaklasiyorum.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 o kadar zor bisi deil ya biraz kassan guzel bi takim bulabilirsin[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 benim documda var disin enfinde iki tane var o derece yani =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 yok abi bi tane düzgün bulamadim ya. 70 olmadan bi alsak bana ii olacak.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bende enfimle gelirim documuz var nasi olsa sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bende 14 oldum calmlarım :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 o zaman simdi 2 enf 1 doc var 1 doc, 1 eng lazim. sonuncusu da mp bulursak iyi olur. dün cok iyi takim kurmustum ya. iki tane doc (58 ve 59), 1 enforcer, 2 de atrox soldier vardi. az bisiy kala sizlere ömür...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 niaha aldim. daha süper team kuramazdim heralde. 2 enforcer, 2 doc ve 2 mp. =) simdi 60 olmadan guardian tank armor almam lazim. gönüllü camper araniyor. hmm, mesela tunca =)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 lol zor is tank armor =p[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 walla sansinin cok olmasi lazim ben extra sanssiz oldugum icin 30 kere oldurup cikaramadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hadi sisko sen yaparsin. yardim edersin bana.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ENF'lerin guardian tank armor aramasi neden? gidin foreman'a assault class tank armor cikarin aradaki farki göreceksiniz[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 evet assault class tank armorun özelligi her 40 dakkada bir 2k damage absorb etme özelligi olmasi[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 itemsnette biraz arastirma yaptiktan sonra onu buldum. maalesef item konusunda yetersizim =) 110 soldier ile gidip bakmistim. yanimda bi 100+ biri gelirse o armoru cikartim istiyorum. =)[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ben gelirim o an işim yoksa /tell distor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Efem armor çıkartılmıştır.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ben de blitzle kendime ql 110 bi flowers tech seti yaptim. ii oldu.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 06 August 2003 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 her enfe bir tank kampanyasi yapiyoruz. Forman campini görmekden sıkıldım ama maksat eglence olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar