burninglife Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bilgisayara format attırmıştım 3-4 gün önce aldım c klasörüne baktıımda 8 gb dolu dio ama bilgisayarda 1 gb lık şey bile yok..ekle kaldır a giriyorm programların hepsini toplasan 500 mb ama 8 gb dolu dio neden olabalr acaba bi fikri olan varsım yardım lütfen[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Documents and Settings ve Windows klasörünlerinin boyutuna bi bakıver, onlardan kaynaklanıyor olması lazım. Hatta hatırladığım kadarıyla yazıyım "documents and settings / kullanıcı / local settings / temp klasörüne bi bak.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bilgisayarımdan c: ye gir deneme yanılma yöntemiyle klasörlerin özelliklerinden ne kadar yer kapladıklarına bak ve asıl yer kaplayanı bul gir ve hallet[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 unutmadan söyliyim çog etkili bi yöntemdir[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya valla local settings den templeri sildim baya da wardı ama bişi deişmedi napmam gerkio şmdi[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Doruk' un dediği gibi yapabilirsin, elbet bi yerden çıkar o fazlalık. Ona göre o dosyanın içinde ki fazlalıkları silersin.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 direk c`nin altindaki pagefile.sys ve hiberfil.sys dosyalarindan kaynaklaniyordur. aman dokunma birak oyle kalsin. onun disinda win kalsorunun buyuklugune bak ama ona da dokunma. profiles`in altinda kullanici isminin buyuklugune bak, eger oradan kaynaklaniyorsa duruma gore silebilrisin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 windows'un disk temizleme şeyinden bak bide, bill abi sağa sola bişeyler atmaya çok meraklıdır. bi türlü de bulunmaz sonra. Oradan sil bence[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar