Phlox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 selamlar, elementals ve warlords deckleri tamamladım sonunda. fakat proc rateleri hakkında bi fikrim olmadıgı ve thott da biraz yanıltıcı oldugu için size sormaya karar verdim. maelstrom veya heroism kartı olanlar proc rateleri hakkında fikirlerini yazarlarsa sevinirim.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bahsettiğin kartlar hakkında bilgi verebilirmisin ben o bahsettiğin kart ları ilk defa duydum iyi birşeyse class lara gore değişen özellikleri varsa bizde toplayalım nereden toplandığı nasıl kullanıldığı ve hangi class lara faydalı yazarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bende maelstorm var. rate i pek yuksek deil ama degermi dersen:;deger bence. en gerekli yerde 200 kusur damage eklio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: porsuk, 07 Ekim 2005 15:58 tarihinde demiş ki: bahsettiğin kartlar hakkında bilgi verebilirmisin ben o bahsettiğin kart ları ilk defa duydum iyi birşeyse class lara gore değişen özellikleri varsa bizde toplayalım nereden toplandığı nasıl kullanıldığı ve hangi class lara faydalı yazarsan sevinirim ya aslında çok kullanışlıları var da, bulması hafiften zor. epic item olarak görünüyor zaten. adını umuttum, bir kart sanırım (yada deck), öldüğünde %X şansla 1 hp ve 1 mana ile doğmanı sağlıyor (res.sick olmadan). bunun gibi...[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hmm ok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 warlords deck - darkmoon card heroism : belli bir şansla melee attacklarda 120-180 arası healliyor. elementals deck - darkmoon card maelstrom : belli bir şansla melee attacklarda 200-300 nature dmg veriyor karşıdakine. beasts deck : Darkmoon card blue dragon : bir spell cast ettiğinde 2% şansla 15 saniye boyunca 100% mana regen veriyo. portals deck - darkmoon card twisting nether : öldükten sonra 10% şansla self-res şansı var çok az hp ve manayla.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 09 Ekim 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bugun warlords decki verip aldım heroism kartını. almak isteyenler için ufak bi bilgi veriyim. proc şansı 4.5-5% civarında. açıkçası daha iyi bi proc şansı bekliyodum biraz hayal kırıklığı oldu harcadığım paralardan sonra ama, idare eder yine de :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 iyiymis :P toplamaya calisiyim heh[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Phlox, 09 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki: warlords deck - darkmoon card heroism : belli bir şansla melee attacklarda 120-180 arası healliyor. elementals deck - darkmoon card maelstrom : belli bir şansla melee attacklarda 200-300 nature dmg veriyor karşıdakine. beasts deck : Darkmoon card blue dragon : bir spell cast ettiğinde 2% şansla 15 saniye boyunca 100% mana regen veriyo. portals deck - darkmoon card twisting nether : öldükten sonra 10% şansla self-res şansı var çok az hp ve manayla. Şimdi biz 8 tane karti topladiktan sonra o decklerden herhangi biriyle birleştiripmi o ödülü alıyoruz ? Birde biri bana darkmoon kalktı artık kasma trinket alamazsın dedi bu ne kadar dogru ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 darkmoon faire her ayın ilk haftasında ya elwynn foresta ya mulgore a geliyor benim bildiğim 1 hafta durup gidiyor[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yada Ace of Element 1. kart niyetine geciyoda kalan 7 karti toplayipmi birlestirip veriyoruz ? Ace of Element lazimmi her turlu ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Bu son cikan Elemental Deck epic karti questi verip trinketimi aliyoruz yoksa set için odami lazim. Ace of Element yetiyomu yoksa diger 7 kartla birlikte ? [Bu mesaj theCio tarafından 06 Kasım 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 evet ace,2,3,4,5,6,7,8 lazım deck için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yani ace + 2-7 yapinca istedigimiz karti alabiliyormusun mesela 200-300 damage koyani istoyorum Ace of Element + 2-7 toplayip alicam dogrumu ? Birden kime vericez nerden alicaz ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reddi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 evet onlar yeterli, birleştirince deck olusuyo. o da quest başlatıyo, Decki panayıra goturup verince trinketi alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Darkmoon Faire bu ay Mulgore'da buarada.. Kurulmaya başlandı :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Hehe ne kadar surecek bu ayki darkmoon bitis tarihi bellimi peki cevaplar için saolun[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yarın kurulu cuma günü kalkar[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bende 5 tane warlords var bunu elemental deckle birlestiremiyorum galba bosa aldik ah den =)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 nereye gidiyolar acaba evlerini bulup basalım BELEŞE VER LAN KARTLARI diye :D[signature][hline]Lotharin Level 60 Orc Warrior - Haumarush Guildless(guild dağıldı ya ühüh) BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Deck of Portals ta düzeltme yapayım... %20 Hp %20 mana ile diriliyorsun benim bilgidim 1000 mana 1000 hp olsa 200 hp 200 mana ile diriliosun anlicaan..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yalnız bildiğim kadarıyla diğer kartları bi şekilde elde etsende serinin ilk kartı ACE kartları biraz zor bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Dogrudur en pahali ace ler[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 peki bu darkmoon amulet kaça maloluyo gold olarak[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 O ticketla aliniyor sanirim[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar