Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkmoon Kartları

Phlox

Öne çıkan mesajlar

selamlar, elementals ve warlords deckleri tamamladım sonunda. fakat proc rateleri hakkında bi fikrim olmadıgı ve thott da biraz yanıltıcı oldugu için size sormaya karar verdim. maelstrom veya heroism kartı olanlar proc rateleri hakkında fikirlerini yazarlarsa sevinirim.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğin kartlar hakkında bilgi verebilirmisin ben o bahsettiğin kart ları ilk defa duydum
iyi birşeyse class lara gore değişen özellikleri varsa
bizde toplayalım nereden toplandığı nasıl kullanıldığı ve hangi class lara faydalı yazarsan sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
porsuk, 07 Ekim 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
bahsettiğin kartlar hakkında bilgi verebilirmisin ben o bahsettiğin kart ları ilk defa duydum
iyi birşeyse class lara gore değişen özellikleri varsa
bizde toplayalım nereden toplandığı nasıl kullanıldığı ve hangi class lara faydalı yazarsan sevinirim

ya aslında çok kullanışlıları var da, bulması hafiften zor. epic item olarak görünüyor zaten.
adını umuttum, bir kart sanırım (yada deck), öldüğünde %X şansla 1 hp ve 1 mana ile doğmanı sağlıyor (res.sick olmadan). bunun gibi...[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

warlords deck - darkmoon card heroism : belli bir şansla melee attacklarda 120-180 arası healliyor.

elementals deck - darkmoon card maelstrom : belli bir şansla melee attacklarda 200-300 nature dmg veriyor karşıdakine.

beasts deck : Darkmoon card blue dragon : bir spell cast ettiğinde 2% şansla 15 saniye boyunca 100% mana regen veriyo.

portals deck - darkmoon card twisting nether : öldükten sonra 10% şansla self-res şansı var çok az hp ve manayla.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 09 Ekim 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugun warlords decki verip aldım heroism kartını. almak isteyenler için ufak bi bilgi veriyim. proc şansı 4.5-5% civarında. açıkçası daha iyi bi proc şansı bekliyodum biraz hayal kırıklığı oldu harcadığım paralardan sonra ama, idare eder yine de :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
Phlox, 09 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
warlords deck - darkmoon card heroism : belli bir şansla melee attacklarda 120-180 arası healliyor.

elementals deck - darkmoon card maelstrom : belli bir şansla melee attacklarda 200-300 nature dmg veriyor karşıdakine.

beasts deck : Darkmoon card blue dragon : bir spell cast ettiğinde 2% şansla 15 saniye boyunca 100% mana regen veriyo.

portals deck - darkmoon card twisting nether : öldükten sonra 10% şansla self-res şansı var çok az hp ve manayla.

Şimdi biz 8 tane karti topladiktan sonra o decklerden herhangi biriyle birleştiripmi o ödülü alıyoruz ?

Birde biri bana darkmoon kalktı artık kasma trinket alamazsın dedi bu ne kadar dogru ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Yada Ace of Element 1. kart niyetine geciyoda kalan 7 karti toplayipmi birlestirip veriyoruz ?

Ace of Element lazimmi her turlu ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]

Bu son cikan Elemental Deck epic karti questi verip trinketimi aliyoruz yoksa set için odami lazim. Ace of Element yetiyomu yoksa diger 7 kartla birlikte ?

[Bu mesaj theCio tarafından 06 Kasım 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nereye gidiyolar acaba evlerini bulup basalım BELEŞE VER LAN KARTLARI diye :D[signature][hline]Lotharin Level 60 Orc Warrior - Haumarush
Guildless(guild dağıldı ya ühüh)
BS/mining
Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion
Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...