xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 evet[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moon_take85 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 witchblade 7-8 k sayısına ihtiyacım var cilt istemiyorum yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Dragon Ball Z (276 bölüm - ~55GB - dvd rip- ingilizce) Full Metal Alchemist (51 bölüm - japonca - ing. altyazılı) indirmekten sıkıldım harbiden. anime series olarak bunlar var elimde. bir iki cd lik olanları yazmadım. karşılığında bende olmayan animeler filmler kabülümdür. satın almak isteyen olursa cd ücreti üzerine çok az bir ücret koyarak satabilirim. *satış kısmı için üzgünüm fakat paraya çok ihtiyacım olan bir dönemdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: xueshen, 18 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki: elinde teenage mutant ninja turtels olan street fighter olan jackie chan olan art of fighting olan varsa bana p.m atsın telefon açsın bişeyler yapsın işte bide street fighter ın çizgi romanını arıyorum[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ARADIKLARIM : -Zeta Gundam (Sadece 23. bölüm , AnimeSkyScraper'in riplediği ) -Zeta Gundam (35-50 arası bölümler , AnimeSkyScraper'in riplediği) -Gundam SEED Special Edition (OAV 1-2-3) -Gundam 0083 : Stardust Memory (Sadece Episode 11) -Gundam F91 - Movie (bende 526 MB'lık AVI versiyonu var ama TV rip olduğu için kalite çok kötü , 526 MB'lık olmayan bir versiyon aranıyor) -G Saviour Movie -Macross Plus Movie (Bende sadece VCD ve VCD Rip versiyonu var , DVD Rip versiyonunu arıyorum , MKV , OGM yada AVI farketmez) -Big O (sadece 13-26 arası) -Hajime No Ippo (Sadece Episode 36) -Initial D - Stage #2 (Sadece Episode 12) -Initial D - Stage #3 -Initial D - Extra Stage -Initial D - Battle Stage -You're Under Arrest - ilk sezon -You're Under Arrest - Movie -You're Under Arrest - Real Action'unun Episode 4 ve sonrası -You're Under Arrest - Mini Specials -Hades Project Zeorymer -Les Demons D'acier -Ace wo Narae + Ace wo Narae OAVs + Final Stage OAV + Live Action ( Zeta'nın bu hafta riplenen 34. sonrası bölümleri ile birlikte ASS grubu seriyi tamamlamış oluyor.34 sonrası bölümlerin bulunduğu adres : http://www.animeskyscraper.com/torrent.html ) NOT : Bu Anime'lerin tamamını bulma çabam yok , bazılarını bulsam yeter.Limitli ADSL'm olduğu için bunlardan birini bile indirmem imkansız ve fazla zamanım da kalmadı.Bu aradığım Anime'lerin biri yada birkaçı için Bittorrent yada DC++ falan ile yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen MART AYI BİTMEDEN bana ulaşsınlar.Anime olarak karşılığı neyse hallederiz. E mail'im : [email protected] ICQ : 164089250 Listem : http://www.geocities.com/ajanmusti/my_final_heaven.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nameless_One81 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: xueshen, 18 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki: elinde teenage mutant ninja turtels olan street fighter olan jackie chan olan art of fighting olan varsa bana p.m atsın telefon açsın bişeyler yapsın işte Elimde Art of Fighting ve Street Fighter animeleri var ama Art of Fighting`i tavsiye etmem;bi 20-30 tanede yazmaya kasıldıım bişiiler daha var div-X ve vcd formatında(hem normal manga,hem hentai) Asıl benim aradııma gelinceeee:Robotech TV series ve Macross`un bölümleri. İZMİRDEYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 istanbula gelcenmi http://www.ecst.csuchico.edu/~jbhayes/Robotech/ bi bak buraya robotech için[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozuma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ANİMELER Pokémon 4 Ever**1cd Captain Tsubasa:Europe Denkessen**1cd (tavsiye) Pokemon Heroes***1cd süper divx 800*480 Spirited Away:Ruhların Kaçışı**2cd (mutlaka izlenmeli) Final Fantasy: The Spirits Within**1cd Cowboy Bebop The Movie 2cd Love Hina 1-25,Xmas,Spring...3cd (favori animem)ilk 8bölüm traltyazı kenshin oav 1,2,3,4 2cd Kenshin oav Son Film Reflection 1cd Dragonball Z,sagag....1cd Dragonballgt bardock special...1cd captain tsubasa road to 2002 1-9...3cd süper divx Nausica Of The Walley Of The Wind..2cd traltyazı Hajime Nu İppo 3 Bölüm..1cd Wild Striker 3 Bölüm..1cd (Tsubasanın mangakasından yine futbol) Gundam Seed 1-2-3..1cd (Mechalar ile ilgili süper anime) Pokémon 3:Unown Speels..2cd trdublaj Pokémon Mewtwo Returns..1cd trdublaj (süper bir konu) Bakuten shoot beyblade1,2,3bölüm 1cd trdublaj Captain Tsubasa Road to 2002:World Cup 5bölüm 1cd Slam Dunk Oav the Movie:1,2,3,4bölüm 2cd Ah My Goddess Movie+manga scanı 1cd Agent Aika ova Total 7 1,4bölüm 1cd (tavsiye) Neon Genesis Evangelion 1-10bölüm+mangası 3cd (devamı gelecek)traltyazı Love Hina again 3ova 1cd (favori animem:)traltyazı Sailarmoon süpers 1-13bölüm 3cd süper divx Street Fighter Alpha 1cd (izlenmesi gereken bir anime) Scryd 1,2,3bölüm 1cd süper divx Full Metal Alchemest X 1DVD Full Metal Panic full24bölüm.. 8cd (tavsiye) Macross Zero 1,2,3 bölüm 1cd Onepiece (lastik çocuk) 1DVD Bakuten Shoot Beyblade V Force 1,2,3 bölüm 1vcd trdublaj Ah My Goddies full37kitap episode+neongenesisevangelion4kitap manga scanı..1cd jpeg formtaında Hentai1..1cd (yeni) Dna2..15bölüm full,,, 2cd (çok komik) Yu-Gi-Oh Genex 13bölüm ..2cd (Yeni) Pokemon 6 Jirachi Wish Maker..1cd süper kalite (çok yeni)800*600 Full Metal PAnic Fumoffu..11bölüm full.. 3cd (yeni) Bubblegum Crisis..26DVDrip **9cd Hanaukyo maid Tai...2cd Puni Puni Poemi 2bölüm zaten 2bölüm...1cd (süper komik) Hellsing 13bölüm...3cd Card captor Sakura...9cd 71bölüm.. seriden 6bölüm eksik Rurouni Kenshin..1cd 8bölüm İnuyasha...2cd 1-15 bölüm (yeni dl'ye başladım) Captain Tsubasa M 2 : Ayaushi Zen Nippon...1cd Captain Tsubasa M 5 : Holland Youth.....1cd Pokemon 7 Destiny Deoxy.....1cd (taze geldi :D divx 640*480) İnuyasha Movie 1-Kagami no Naka no Mugenjou -......1cd (divx 800*480)YENİ İnuyasha movie 2 Toki o koeru omoi ......1cd (divx 640*480)YENİ İnuyasha Movie 3 Tenka Hado no Ken ......2cd (divx 640*480)YENİ Tsubasa Reservoir Chronicles 7bölüm.....2cd YENİ İchigo %100 4bölüm......1cd ANİMESİ YENİ ÇIKTI Basilisk ilk3bölüm........1cd YENİ TR ALTYAZI (Turkish star funsub) aNİME oYUNLAR Psx-psone Beyblade Let İt Rip Vol 1..1cd (Anime) Beyblade Let İt Rip 2 V Force..1cd (Anime) Psychıc Force Two..1cd (Anime tarzı dövüş) Captain Tsubasa J..1cd Captain Tsubasa : Aratanaru Densetsu Joshou..1cd Yu-Gi-Oh Monster Capsule 1cd (Anime) Rorouni Kenshin 1cd (anime) dövüş olanı Yu-Gi-Oh Forbideon Memories..1cd (anime kart) Evangelion Yuki..1cd (anime) Digimon World 2..1cd (Anime) Digimon World 3...1cd (Anime) Dragon Ball Z Legend.....1cd Anime dövüş Dragon Ball Z Trilogy.....1cd (3in 1) Anime Dövüş Dragon Ball Z Ultimate Battle 22...1cd Anime Dövüş Samurai Deeper Kyo....1cd Anime rpg Rurouni Kenshin rpg ....1cd Anime Rpg Sailormoon Super S.....1cd Anime Dövüş Her zaman takasa açığım.Elinizde takaslık cd yoksa uygun bir fiyata anlaşabiliriz. MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Anime arsivim fazla olmasada dizi arsivimle katilabilirim.Eger bunlarla anime takasina girmek isteyen varsa bana ulasabilir.Ayrica cowboy bebop tum bolumleri ogm olarak ariyorum.Msn:[email protected] Elimdeki diziler simdilik bunlar ; Macross Zero South Park(3 sezon), 24(2 sezon), Friends(2 sezon) The 4400 Taken [Bu mesaj Pentotal tarafından 08 Temmuz 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bende yaklaşık 400 farklı anime dizi / film var... İsteyenler [email protected]'dan liste için mail atabilir. Sürekli güncelliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Aradıklarım Fullmoon no sagashite ya kaa yaptığı olacak yada mkv veya ogm olacak Evangelion ile ilgili tüm oyunlar. aklıma geldikçe yazarım elinde bulunanlar [email protected] a msn veya e-mail atsınlar kesin verecek birşeylerim vardır[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Listeyi yeniledim. Takas yapmak isteyenler... http://www.geocities.com/falloutday/anime.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
animanyak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Merhaba arkadaşlar, üzgünümki böyle bir forumun varlıgından biraz geç haberim oldu. Neyse elimde farklı kategorilerde azda olsa birşeyler mevcut. Liste şu şekilde; + Blood: The Last Vampire 2000 + Jubei ninpucho Ninja Scroll 1993 + Robots 2005 + Kaena: La prophetie 2003 + Ghost in the Shell 1995 + Ghost in the Shell 2: (Innocence) 2004 + Antz 1998 + DragonBlade 2005 + South Park "Passion of Jew" + Mononoke-hime 1997 + Akira 1988 + Vampire Hunter D 2000 + Shark Tale 2004 + Incredibles 2004 + Transformers: The Movie 1986 + Peter Pan 2003 + Shrek 2 2004 + Return to Never Land 2002 + Iron Giant 1999 + Toy Story 1995 + Toy Story 2 1999 + Brother Bear 2003 + Monsters, Inc. 2001 + Road to El Dorado 2000 + Sen to Chihiro no kamikakushi (Spirited Away) 2001 + Ice Age 2002 + South Park: Bigger Longer & Uncut 1999 + Madagascar 2005 + SpongeBob SquarePants Movie 2004 + Nightmare Before Christmas 1993 + Tekken: The Motion Picture 1997 + Simpsons : Lisa On Ice 1994 + Simpsons : Faith Off 2000 + The Tigger Movie 2000 + Osmosis Jones 2001 Ve şuan indirmekte oldugun bazıları... Onlarıda zaman zaman ekliyecem. Genelde animasyon var ama... Neyse ilgilenen arkadaşlar olursa [email protected] adresinden mail atabilirler veya msn listelerine beni ekleyebilirler. Ben ankaradayım ancak okul nedeniyle şehir dışındayım dönem dönem. Neyse .... [Bu mesaj animanyak tarafından 28 Temmuz 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Son listem şu şekilde, ulaşırsanız bana MSN ya da mail ile, hallederiz herşeyi... Bunların dışında DVD animeler de var ama az rakamda oldukları için yazma gereği duymadım. .hack/Dusk: Legend Of Twilight Bracelet 2X2 Shinobuden A Wind Named Amnesia A.D. Police Adolescence Of Utena Movie Ai No Kusabi OVA Ai Yori Aoshi Ai Yori Aoshi Enishi Air Air Airmaster Ajimu Kaigan Monogatari Akira Angel Sanctuary OVA Angels Egg Appleseed Appleseed 2004 Appleseed 2004 DVD Extra Area88 Armitage 3 OVA Armitage III, Dual Matrix Armitage III, Poly Matrix Armitage III, Poly Matrix OVA Avenger Ayashi No Ceres Azumanga Daioh Azumanga Daioh Movie Bagi, The Monster Of Mighty Nature Bakuretsu Tenshi Bastard Battle Angel Alita CG Movie Special Battle Angel Alita OVA Battle Arena Toshinden Battle Athletes Movie Battle Programmer Shirase Beck Berserk Berserk Dual Audio DVD.RIP Berserk Dual Audio TV.RIP Berserk Outtakes Beyond The Clouds Bible Black Bible Black Gaiden Black Jack Black Jack Special OVA Black Mail Black Mail 2 Black Widow Blame! Extra Log Collapsed Data Blame! Ver. 0.11 Bleach Bleach OVA 1, Jump Festa 2004 Anime Tour Blood, The Last Vampire DVDRIP Blood: The Last Vampire Blue Gender Blue Gender, Warrior Movie Blue Submarine No:6 Body Transfer Bondage Queen Kate Bottle Fairy Uncut Brain Powerd Bubblegum Crash! OVA Bubblegum Crisis OVA Bubblegum Crisis Tokyo 2040 Canary Canvas Card Captor Sakura Card Captor Sakura Movie Card Captor Sakura Movie 2, Enchanted Cards Cat Girl Nuku Nuku Cathedral, Short Movie Chibi Maruko Movie Chobits Chobits Special Chrno Crusade Chronicles Of Riddick: Dark Fury Chrono Trigger OVA Chrono Trigger OVA: Remastered VHS Comic Party Revolution OVA Cooking Master Boy Cosprayers Cosprayers DVD Cosprayers Movie Cowboy Bebop Cowboy Bebop Movie Curse The Undead Yoma OVA D.N. Angel Dark Shell Dears Demon City Shinjuku: Monster City Demonbane OVA Detective Conan: La Decimocuarta Victima Castellano Diary Of Tortov Roddle Digi Charat Mini Series Dragon Blade Dragon Blade Movie Dragonball Dragonball GT Movie, A Hero's Legacy Dragonball GT, Funimation Lost Episodes Dragonball Z Movie Special, Bardock The Father Of Goku Dragonball Z Movie: History Of Trunks Elfen Lied Elfen Lied OVA Erementar Gerad Escaflowne Excel Saga Fafner In The Azure, Dead Aggressor Fantastic Children Fatal Fury Movie Final Approach Final Fantasy Advent Children S1 Final Fantasy Unlimited First Kiss Story OVA Fist Of The North Star Movie Flashback Game FLCL: Furi Kuri FLCL: Furi Kuri OGM Fruits Basket Full Metal Alchemist Full Metal Fumoffu Full Metal Panic Full Moon Wo Sagashite Futurama Futurama 5 Sezon Future Boy Conan Gankutsuou Gantz First Stage Gantz Second Stage Gatekeepers 21 Getbackers Ghost In The Shell Ghost In The Shell: Innocence Ghost In The Shell: Innocence CAM Ghost In The Shell: Innocence Musical Ghost In The Shell: Stand Alone Complex Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 2nd Gig Ghost In The Shell: Stand Alone Complex Tachikoma Specials Gilgamesh Girl Next Door Glass Mask Golden Boy LQ Golden Boy OGM Good Morning Call OVA Grave Of The Fireflies Great Teacher Onizuka: GTO Grenadier G-Taste OVA Guardian Hearts Gundam Evolve Gundam Seed Gundam Seed Astray OVA Gundam Seed Destiny Gundam Wing: Endless Waltz VHS Gundam X OVA Gundam ZZ Gungrave Gungrave OD OVA Gunslinger Girl Hajime No Ippo Hajime No Ippo Movie, Champion Road Hajime No Ippo OVA, Extra Round - Mashiba vs Kimura Hanaukyo Maid Tai HaniHani, Operation Sanctuary Happy World OVA Heavy Metal 2000 Hellsing Hellsing Special Hikaru No Go Howl's Moving Castle Hungry Heart, Wild Striker Hunter X Hunter Hunter X Hunter OVA 1, Original Video Animation Hunter X Hunter OVA 2, Greed Island Hunter X Hunter OVA 3, Greed Island Final I Wish You Were Here If I See You In My Dreams OVA Iketeru Futari Immoral Sisters 2 Initial D, Battle Stage Initial D, First Stage Initial D, First Stage Extra Initial D, Fourth Stage Initial D, Real Movie [ Sinema Filmi ] Initial D, Third Stage Movie Inu-yasha (Inuyasha) Inuyasha Movie II: Castle Beyond The Looking Glass Jinki Extend Jin-Roh: The Wolf Bricade Jubei Chan I Jubei Chan II Judge: Project 5 Jungle Wa Itsumo Hare Nochi Guu Final Junkers Come Here Kama Sutra Karas - HDTV 1280*720 RIP Kiki's Delivery Service Kimagure Robot Kimi Ga Nozomu Eien Kino No Tabi, Kino's Journey To The Beautiful World Kite Koroyisha Episode 0 OVA La Blue Girl Returns Last Exile Leather Man Legend Of Himiko: Bokka Love Hina Again OVA Love Hina Again OVA OGM Love Hina LQ Love Is The Number Of Keys Lupin 3, Return Of Pycal Macross Flashback 2012 Macross Zero OVA Madlax Magic Knight Rayearth Season 1 Maria-sama Ga Miteru Maria-sama Ga Miteru, Spring Mechiku, Office Affairs Melody Of Oblivion Memories Metropolis Midori No Hibi Millennium Actres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Listeyi sonunda düzenledim.Buyrun... [signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. [Bu mesaj Calier tarafından 10 Ağustos 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kerim bu kadar varmıydı bizde ya öeh sayfa güzel olmuş...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Daha az be abi :P anca en iyilerin çoğunluğunu topladık.daha ezik büzük animeleri de toplamak lazım.İzleyip "bak ulan bunu da yapmışlar ya yuh ben sizin zevkinize" deriz.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Arkadaşlardan bir ricam var , lütfen mümkünse TV serilerinde eksik bölüm bırakmayın ve bir serinin ilk bir yada birkaç bölümünü indirdiyseniz kalanını da indirin.Zira sonra o eksik bölümleri aramak insanı çileden çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Doğru aslında ama bazen bişi oluyo dvd nin orayı okumuyo, makineden siliniyo, irc de bot dan kalkıyo filan eksik kalsa da listeye koymak da iyi oluyo.Bakıyosunuz siz de eksik olan başkasında oluyo, ya da başkasında eksik olan sizde oluyo.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 En güzeli seriyi sezon bitiminde indirmek ya da dikkatli olmak tabi... Ben her şekilde takip ediyorum ama arşiv büyüdükçe takibi zorlaşıyor. Bazen cidden "bu bölüm neden yok?" dediğim ara şeyler çıkıyor. Neredeyse 500 DVD tutan arşiv olunca elde, ister istemez kaçıyor. Ama ben gene de torrent tavsiye ederim, IRC'de kovalamak ya da tanıdıklarla ilgilenmek lazım. Japonya bazlı insanları tanımasam, birçok serinin eksiklerini tamamlayamam...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Valla ben 150dvd ye gelince dahi karışmaya başladı.Düşünemiyorum 500 olunca ne olur.Ama evet en sağlamı torrent irc ye bazen arşiv koymuyolar.Ondan sürekli takip etmek gerekiyor.Ama torrent de sabır istiyor.Ben ne zaman ineceğini bilmek istediğim için torrent i pek kullanmıyorum.Torren'den Trigun ın ogm sini indirmek için önce 5gün harcadım makina format yedi daha sonra baştan başlayıp 25günde bitirdim.Ondan sonra pek elim gitmiyo.Alt alta sıralayıp bir çok seriyi daha sonra baya bi süre orda olduklarını unutmak lazım.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Torrentte ne zaman biteceğini biliyorsun da işte biraz ayar yapmak lazım (ADSL için konuşuyorum). Portları ayarlar, firewall'u düzenlersen 25k stabil çekersin. Ben en son 3 DVD koydum arka arkaya, 4GB desen ortalama, 3 günde bitmişti hepsi. Tabi bunun yanında anime paylaşan adamları bulmak gibi bir dert var, ona hiç girmiyorum...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 O paylaşanı bulmak hakikaten ayrı bir dert.Anime paylaştıkça çoğalır diyoruz, inşallah anlayan sayısı zamanla artacak.Şu torrent hakikaten stabil çekerse çok güzel olur.Onu özel mesajdan detaylı açıklayabilirsen çok memnun olurum.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Buradan yazayım, herkes görür... Sanal port (port yönlendirme) ayarlarına giriyorsun ve 6881 ile 6889 arasındaki tüm portları (bu ikisi de dahil) TCP ve UDP olarak 45.000 ve üzeri bir sanal porta yönlendiriyorsun. Sonra kullandığın torrent programına o sanal portu giriyorsun. Böylece gelsin minimum 20k hız...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Çok saol heralde bu benim kadar birçok kişiyi de mutlu etmiştir.Taze taze hemen deniyeyim.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar