marksman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şu anda cz de bütün orc lar el moradların mekanında..guard towerler hiç bişi yapmıyo..bi sürü orc war kalkan anında yatıyor..bu bir bugg mu hile mi...şikayet mi etcez.. gm nin annesi nerde ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 beyler bu arada chyper da 6. anahtar asgada 7.raibadan savaş bölgesine giderken ben aldım sizde alın confirm yapmayın[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Efet yeter artık ya... Böyle oyunun ta .... :::..:..: .... :: ... s... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ayıp ya Server"ın bokunu bu derece çıkardılar Olmaz bu kadar[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 GM deilmi işte annesiz ... Daha ne diim sayesinde millet oyunu bırakıyor ya olurmu öyle şey ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NitrO_PsikO Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ağa her yerde bug var chper da ben mesalaoynayamıyom oyunu ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 [spo1=human town pardon maradon :D][/spo][signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 8xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 zuahah abi nabmış adamlar ya gulmekten altıma sıccam simdi :) demek kulelerin vurusları duzelcek diolardı ole 1000 cakmıcak diolardı demek artık hiç çakmıcak mauahuhauhusahduas[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 alsharo aksam ben gelecem kımse yerınden ayrılmasın söle butun orclara ok sen de bu arada cok noobsun ya hep yatıyosun[signature][hline]64 paper mage np :12xxxx clan :ChEtE server :cypher açılacak ( banned ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arestede OLmuSTu ORClar Yat Kalk Yapiyodu :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: angelusy, 08 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: alsharo aksam ben gelecem kımse yerınden ayrılmasın söle butun orclara ok sen de bu arada cok noobsun ya hep yatıyosun noob ??? komik[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 8xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kusura bakma yenı okudum noob sun tabi :d[signature][hline]64 paper mage np :12xxxx clan :ChEtE server :cypher açılacak ( banned ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 sana göre noobluğun ölçüsü nedir bilmiyorum lvl 62 %60ım 88000 np var full shell im ama noobum öylemi vay be cyhper noob angelus rulazz[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 8xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 alsharo özelden msj attım sana ok bende 65 lvl 120 k np :D[signature][hline]64 paper mage np :12xxxx clan :ChEtE server :cypher açılacak ( banned ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Demin Bende Girdim Girer Girmez Ok yazdı bir ss çektim ama siteye nasıL koyuLacağını biLmiorum öğretirseniz koyarım... [signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 6x CLan : WooDoo Race : Arch Mage (Paper) Np : xx.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)[Bu mesaj pckopat tarafından 08 Kasım 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj pckopat tarafından 08 Kasım 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 pc buyucu aman koyma rezıl oluyoruz bızım elemanlar ılk bassaydı tersı olacaktı olmadı her neyse aksam bı gırem cz e nova atacak fırsatı verırlerse ohh ne guzel ama pek sanmıyorum hemen keseler[signature][hline]64 paper mage np :12xxxx clan :ChEtE server :cypher açılacak ( banned ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 im Noob[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Cypher : Burda herşey serbest..[signature][hline]My mind is happy... [Bu mesaj Graveyard tarafından 08 Kasım 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Koydum biLe Araştırdım Forumda bir köşede yazıordu editLedim Koydum Pek becerememişim sanırım :D[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 6x CLan : WooDoo Race : Arch Mage (Paper) Np : xx.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aynı bug şu an arestede var , sadece colony zone değil eslanttada aynı sorun var , npc ler çalışmıyo, yani yaratıklara vurulmuyo onlarda sana vurmuyo , cz bowl tüm bosslar duruyo ama bug oldugundan kesebilen yok :S[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 08 Kasım 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar