Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şerefsizler Soydukları yetmezmiş gibi bi de level düşürüp np yi sıfırlamışlar. Neyse ben de artık fazla oynamamaya ve kasa charı açmaya karar verdim. Bundan sonra oyun oynayacağımı da pek sanmıyorum.. Üzerimdekiler İmzamda yazıyor. Onları tekrardan toparlıcam...[signature][hline]Nick: Bezgin_bekiR Server: Diez Level: 6x Race: Mage Spec.: Flame / Lighting Üst Baş: Full +7/12 Hp Paper Mage items. Lobo Pendant Wizard Staff +8 Clan:Knights® Np: Bilmem belki biraz vardır (1 k yok ama:( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 geçmiş olsun ne diyim :([signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANLANDI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 :D moda oldu soyulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar