Logi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Giriş ücreti: 70 Euro (Mavi bi bileklik takıyolar ücreti ödediğinizi belli etmek için) Bu giriş ücretiyle biçok şey bedava ama herşey değil. Neler olduğu hakkında bilgi sitede var. Asıl konuya gelirsek: Bu kızların sitede yazdığına göre yarım saatlik bir ilişki için ( herşey dahil sanırım bunda :-) ) istediği para 60 Euro. Özel istekleriniz içinse ekstra eurocuklar gidiyomuş sanırım, emin değilim. Öyle acayip bişey işte. Boşverin, gitmeyin :lol: Gerçi siteye girip de "Girls" bölümünü ziyaret ettikten sonra iş işten geçmiş oluyor ama... [Bu mesaj Logi tarafından 07 Kasım 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 evet çok geç artık..kesin gidiyorum[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kızlar aşmış olayı resmen. Mekana giren bi erkek artık kaç kilo verir çıkar belli değil. Yanlız en sonunda internette bi genelevinde sitesi oldu ya hll valla :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Allahım sen beniş erzincana gönder...[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hizmete girişinin 17. günüydü. Hiç müşterisi olmuş muydu? ‘Olmaz olur mu? Alman işadamları geliyor. En uzun iki gün kalan oldu. En kısası bir saatti.’ Abi 2 gun bir insan nasil kalir ayni odada oha be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 eskiden "sivaslıyım" diyince biri anlasılıdı neyin ne olduu,ne 6 milyon euro,nede cennet fln vardı.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 oha :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Guzel isletme... Para getirir.[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: DoGMeaT, 08 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki: eskiden "sivaslıyım" diyince biri anlasılıdı neyin ne olduu,ne 6 milyon euro,nede cennet fln vardı. Nasıl yani oradan çok mu hayat kadını çıkıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 "buyrun efendim hangi ülkeden alırsınız?" "şey kara, siyah, zenci EBONY işte"[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ben playboy villasında verilen partileri tek geçerim kardeşim :) PlayBoy Party (18+)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar