Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklere Altı Yıldızlı Cennet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Giriş ücreti: 70 Euro (Mavi bi bileklik takıyolar ücreti ödediğinizi belli etmek için)

Bu giriş ücretiyle biçok şey bedava ama herşey değil. Neler olduğu hakkında bilgi sitede var.

Asıl konuya gelirsek: Bu kızların sitede yazdığına göre yarım saatlik bir ilişki için ( herşey dahil sanırım bunda :-) ) istediği para 60 Euro. Özel istekleriniz içinse ekstra eurocuklar gidiyomuş sanırım, emin değilim.

Öyle acayip bişey işte. Boşverin, gitmeyin :lol: Gerçi siteye girip de "Girls" bölümünü ziyaret ettikten sonra iş işten geçmiş oluyor ama...

[Bu mesaj Logi tarafından 07 Kasım 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet çok geç artık..kesin gidiyorum[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Mesaj tarihi:
Kızlar aşmış olayı resmen. Mekana giren bi erkek artık kaç kilo verir çıkar belli değil.

Yanlız en sonunda internette bi genelevinde sitesi oldu ya hll valla :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Mesaj tarihi:
Hizmete girişinin 17. günüydü. Hiç müşterisi olmuş muydu? ‘Olmaz olur mu? Alman işadamları geliyor. En uzun iki gün kalan oldu. En kısası bir saatti.’

Abi 2 gun bir insan nasil kalir ayni odada oha be.
Mesaj tarihi:
eskiden "sivaslıyım" diyince biri anlasılıdı neyin ne olduu,ne 6 milyon euro,nede cennet fln vardı.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 08 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
eskiden "sivaslıyım" diyince biri anlasılıdı neyin ne olduu,ne 6 milyon euro,nede cennet fln vardı.

Nasıl yani oradan çok mu hayat kadını çıkıyordu?
  • Yeni Oluştur...