Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklere Altı Yıldızlı Cennet

matematik

Öne çıkan mesajlar

Giriş ücreti: 70 Euro (Mavi bi bileklik takıyolar ücreti ödediğinizi belli etmek için)

Bu giriş ücretiyle biçok şey bedava ama herşey değil. Neler olduğu hakkında bilgi sitede var.

Asıl konuya gelirsek: Bu kızların sitede yazdığına göre yarım saatlik bir ilişki için ( herşey dahil sanırım bunda :-) ) istediği para 60 Euro. Özel istekleriniz içinse ekstra eurocuklar gidiyomuş sanırım, emin değilim.

Öyle acayip bişey işte. Boşverin, gitmeyin :lol: Gerçi siteye girip de "Girls" bölümünü ziyaret ettikten sonra iş işten geçmiş oluyor ama...

[Bu mesaj Logi tarafından 07 Kasım 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet çok geç artık..kesin gidiyorum[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar aşmış olayı resmen. Mekana giren bi erkek artık kaç kilo verir çıkar belli değil.

Yanlız en sonunda internette bi genelevinde sitesi oldu ya hll valla :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...