Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklere Altı Yıldızlı Cennet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
höh topii görünce az çok tahmin ettim ama bu ne be! yuhara[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
çok süpermiş yani adam ii düşünmüşte böle yerler türkiyede olmaz yanı olmasınıda ıstemem zaten[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
altı yıldızlı cennet açan bu arkadaş keşke vaktini ve parasını gerçek cennete girmek için harcasaydı. Ne diyelim, Allah hidayet nasip etsin.

"hakan muğla"

süper ya.. güldüm yine ne güzel. neyse ben yatiyim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
ne varsa türk de var zaten[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
genelev die ezme orayı orası bi krallık[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
beni de yanına al bak valla ii bi yolcuyumdur seni çok eğlendiririm[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 07 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
beni de yanına al bak valla ii bi yolcuyumdur seni çok eğlendiririm

tamam sende yatır paralaı atlara beraber giderik[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b]
Mesaj tarihi:
said:
twistedemo, 07 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
genelev mi sizin cennetiniz

: )

Yoo nehirleri sarhoş etmeyen kırmızı şaraptan, dünyada eşi benzeri olmadık güzellikte hurilerin hizmet ettiği yemyeşil bereketli topraklar değil mi cennet?

:-) 6 milyon euro ile anca bu kadar yaklaşabilmiş cennete.
Mesaj tarihi:
Eskimolar da misafirlerine ilk gece karılarını armağan ediyolarmış. :hmm:
Hem hediye=bedava[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Mesaj tarihi:
Paticik olarak toplanıp bir gezi yapalım oraya.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki:
fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama.

Mesaj tarihi:
Bu ciddiyeti elden bırakmazlarsa çok para kazanırlar ordan, almanya için de büyük bir kazanç öyle bir yer. İşin etik yönüne girmeyeceğim ama sonuçta bu işi yapmak isteyen insan pis bir kerhaneye giderek yada böyle bir yere giderek yapar bir şekilde. Müşteri için güvenliği, hijyeni, lüksü ön planda tutmuşlar. Bu profesyonellikteki bir yerde çalışan bayanların sağlığına da dikkat ediliyordur zaten. Kısacası çok başarılı buldum ben, belirli bir medeni cesaret gerektiren bu işte kazanacağı her kuruşu hakediyor adam.
Mesaj tarihi:
6 milyon Euro harcayarak kendime pezevenk dedirtmem bu işi borsaya açacağım
koptum ya ben buna! gidip hissesini alanlara ne deniyor peki? ya da brokerı alana ne deniyor? hiç kasma bence amca.

mekan süfer yalnız, şöyle milyon dolarım olsada aylarca saçsam ortalığa orlarda haha..
dur bi therion açalım rise of sodom and gomorah patlatalım. ehu :-)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
  • Yeni Oluştur...