Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklere Altı Yıldızlı Cennet

matematik

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 07 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
genelev mi sizin cennetiniz

: )

Yoo nehirleri sarhoş etmeyen kırmızı şaraptan, dünyada eşi benzeri olmadık güzellikte hurilerin hizmet ettiği yemyeşil bereketli topraklar değil mi cennet?

:-) 6 milyon euro ile anca bu kadar yaklaşabilmiş cennete.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskimolar da misafirlerine ilk gece karılarını armağan ediyolarmış. :hmm:
Hem hediye=bedava[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ciddiyeti elden bırakmazlarsa çok para kazanırlar ordan, almanya için de büyük bir kazanç öyle bir yer. İşin etik yönüne girmeyeceğim ama sonuçta bu işi yapmak isteyen insan pis bir kerhaneye giderek yada böyle bir yere giderek yapar bir şekilde. Müşteri için güvenliği, hijyeni, lüksü ön planda tutmuşlar. Bu profesyonellikteki bir yerde çalışan bayanların sağlığına da dikkat ediliyordur zaten. Kısacası çok başarılı buldum ben, belirli bir medeni cesaret gerektiren bu işte kazanacağı her kuruşu hakediyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

6 milyon Euro harcayarak kendime pezevenk dedirtmem bu işi borsaya açacağım
koptum ya ben buna! gidip hissesini alanlara ne deniyor peki? ya da brokerı alana ne deniyor? hiç kasma bence amca.

mekan süfer yalnız, şöyle milyon dolarım olsada aylarca saçsam ortalığa orlarda haha..
dur bi therion açalım rise of sodom and gomorah patlatalım. ehu :-)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...