dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Jonglör diyo bu bana , hiç de beceremem..[signature][hline]Jazz'ı yaşatıjazz
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hipermarket isleticisi[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :tup:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bilim Adamı :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 işçi[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
SethGarrett Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bizim prof. u yazdım mühendis çıktı ?! ben yönetici olacam o zmn iyimiş valla :D
Coder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Zergling, 26 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Web coder. bu işte bi terslik var Uzman Çavuş ben değil sen olabilirmisin :)[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 böyle iyi :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Jonglör ne ulan.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 3 tane portakal falan ceviren elemanlar varya onlar.. :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Reklamcı çıktım iyimi?Ama ben reklamlardan nefret ederim,nası bir atmasyondur bu?:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
blackxR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 pr0-gamer[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR
nba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lol arkdaşımın adını yazdım tuzu kuru çıktı mesleği başka bi arkadaşımın adını yazdım oda uğursuz çıktı başka bi arkadaşımın adını yazdım oda rahibe çıktı (bu ark ım erkek) başka bi arkadaşımın adını yazdım oda kumarbaz çıktı başka bi arkadaşımın adını yazdım oda düzenbaz çıktı başka bi arkadaşımın adını yazdım oda şebek çıktı başka bi arkadaşımın adını yazdım oda at hırsızı çıktı kardeşimin adını yazdım oda geyik avcısı çıktı kendi nick name mimi yazdım çöpçatan çıktım[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği
Öne çıkan mesajlar