Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 yaa temin olympus ve nblN deki charları yenilemek içni girdim 4 aydır oynamıyorum ama içim bi garip oldu yaa bu saatte ya char kasardım ya dungeon action flnnnn offffff çok garip oldum ağlıcam sanırım :([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kahinlik yapıcam. ıhmmmmmmm ıhmmmmmmmm (konsantre olur, transa girer) az sonraa, buraya bir post atılacaaaaaakkkk ve denilecekkkiiii; "Ultima Online bölümüne yazmalıydın" zıdank! (transtan çıkar)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Oyuna duygusal bağ geliştirmek de ilginç bir deneyimdir tabii.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 lon..... yok abi öyle bişi yapana küfür ederim yaaaaaaa (içimden :D)) yaa oyun fln değil ya şimdi ne biliyim ikinci bi dünya gibiydi zira oyun yaşam oyunu gibi bişi gerçeğe yakın ve ortaçağ delisi olan ben kaptırıom böle kendimi :( rp yapardım off offfff :^([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Olgunlaşıyorsun:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben de ilk fenc-mage imi çok severdim sonraki charları da kendim kastığım halde bi türlü ısınamadım[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 aahj ah ilk charım bs ydi yıllar önce..güzeldi ya eğleniyoduk mutluyduk vs.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ilk charım fencerdı hiçbişi bilmiodum sürkeli ölüodum sonra fisher açtım en eğlenceli günlerimi fisherla yaşadım ahhhh o britain limandaki sohbetler :([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 UO Gırgırı için güzel ya gerisi yalan :)[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tabi abi neki uo sırf lordum 100gp pls at alcam bile yeter beaa=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: AthleT, 08 Kasım 2005 13:13 tarihinde demiş ki: UO Gırgırı için güzel ya gerisi yalan :) yaaaaa %60 öyle ama o gece elder wyrn kesmeler fln offffff f[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 tamam gotik sen bi doktora görün fazla bağlanmışsın oyuna[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Madene dalıp çıplak madencileri kesmek, veya kapıyı kapatıp yalvartmak, hepsine deatly in nox atıp zehirden ölmelerini beklemek, Warior charıyla gelenleri kesmek. Yahut ; GM isen .pg bakmak, takılan adamları kurtarmak, .xedit aramızda ;) küfür edenleri jaillemek veya spawn'ın ortasına atıp gitmek. Arkadaşlarına bağırıp çağırmak UO güzel ya :)[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bir defasında bi garip bulduk atlarımıza reskill çektirip pk yaptık :)signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! [Bu mesaj Kreese tarafından 08 Kasım 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Güzel şeydir uo ama bi yere kadar, gerisi sıkar. Sadece akıl da kalan güzel anılar oluyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum...
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 uo bölümüne yazmalıydın :P artık uo kalmaıd bana göre hiç bi zevk vermiyo şahsen[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Malruthion, 08 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki: tamam gotik sen bi doktora görün fazla bağlanmışsın oyuna yok hacı bağlanmak değil o arkadaşlıklar o muhabbetler unutulmuo :(((((([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Eee Orkun, fazla bağlanmamak lazım. Zamanı geliyo neler bitmiyo ki?[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben 2 yıl önce bırakmıştım 3 gün önce tekrar başladım[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya benide başlatcaksınız fadasf[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: AthleT, 08 Kasım 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Eee Orkun, fazla bağlanmamak lazım. Zamanı geliyo neler bitmiyo ki? haklısında ben işin sohbetinde dostluklarındayımmmm o zaman msn de kullanmıodum ahhhh efsane ICQ vardı bide japonyadan birisiyle tanışmıştım 32 yaşında erkek calısıodu çok iyi sohbet ediodukkkkk offffff offfffffffffffffff hep bişiler kaybetmek zorundamıoyız :([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya bende herkesi kesiyodum , herkesi kestim en son amac kalmadi oyunda birakmistim dfgd[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Gothic_Angel, 08 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: AthleT, 08 Kasım 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Eee Orkun, fazla bağlanmamak lazım. Zamanı geliyo neler bitmiyo ki? haklısında ben işin sohbetinde dostluklarındayımmmm o zaman msn de kullanmıodum ahhhh efsane ICQ vardı bide japonyadan birisiyle tanışmıştım 32 yaşında erkek calısıodu çok iyi sohbet ediodukkkkk offffff offfffffffffffffff hep bişiler kaybetmek zorundamıoyız :( yaş kaç?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 2 yada 27 noldu ?[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 merak ettim[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Öne çıkan mesajlar