Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO :(

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

yaa temin olympus ve nblN deki charları yenilemek içni girdim 4 aydır oynamıyorum ama içim bi garip oldu yaa bu saatte ya char kasardım ya dungeon action flnnnn offffff çok garip oldum ağlıcam sanırım :([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

kahinlik yapıcam.

ıhmmmmmmm ıhmmmmmmmm (konsantre olur, transa girer)

az sonraa, buraya bir post atılacaaaaaakkkk
ve denilecekkkiiii;
"Ultima Online bölümüne yazmalıydın"

zıdank! (transtan çıkar)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki:
Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Sosyal ağlarda paylaş

lon.....
yok abi öyle bişi yapana küfür ederim yaaaaaaa (içimden :D))
yaa oyun fln değil ya şimdi ne biliyim ikinci bi dünya gibiydi zira oyun yaşam oyunu gibi bişi gerçeğe yakın ve ortaçağ delisi olan ben kaptırıom böle kendimi :( rp yapardım off offfff :^([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ilk fenc-mage imi çok severdim
sonraki charları da kendim kastığım halde bi türlü ısınamadım[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

aahj ah ilk charım bs ydi yıllar önce..güzeldi ya eğleniyoduk mutluyduk vs.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

ilk charım fencerdı hiçbişi bilmiodum sürkeli ölüodum sonra fisher açtım en eğlenceli günlerimi fisherla yaşadım ahhhh o britain limandaki sohbetler :([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

tabi abi neki uo sırf lordum 100gp pls at alcam bile yeter beaa=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 08 Kasım 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
UO Gırgırı için güzel ya gerisi yalan :)

yaaaaa %60 öyle ama o gece elder wyrn kesmeler fln offffff f[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

tamam gotik sen bi doktora görün fazla bağlanmışsın oyuna[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

Madene dalıp çıplak madencileri kesmek, veya kapıyı kapatıp yalvartmak, hepsine deatly in nox atıp zehirden ölmelerini beklemek, Warior charıyla gelenleri kesmek.
Yahut ;
GM isen
.pg bakmak, takılan adamları kurtarmak, .xedit aramızda ;) küfür edenleri jaillemek veya spawn'ın ortasına atıp gitmek.
Arkadaşlarına bağırıp çağırmak

UO güzel ya :)[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN
| ~ ForuM ~| : KolayForum
| ~Ultima~ | : Payla$ım
malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki:
neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını..
çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
Sosyal ağlarda paylaş

bir defasında bi garip bulduk atlarımıza reskill çektirip pk yaptık :)signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!

[Bu mesaj Kreese tarafından 08 Kasım 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malruthion, 08 Kasım 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
tamam gotik sen bi doktora görün fazla bağlanmışsın oyuna

yok hacı bağlanmak değil o arkadaşlıklar o muhabbetler unutulmuo :(((((([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya benide başlatcaksınız fadasf[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 08 Kasım 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Eee Orkun, fazla bağlanmamak lazım. Zamanı geliyo neler bitmiyo ki?

haklısında ben işin sohbetinde dostluklarındayımmmm o zaman msn de kullanmıodum ahhhh efsane ICQ vardı bide japonyadan birisiyle tanışmıştım 32 yaşında erkek calısıodu çok iyi sohbet ediodukkkkk offffff offfffffffffffffff hep bişiler kaybetmek zorundamıoyız :([signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 08 Kasım 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
said:
AthleT, 08 Kasım 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Eee Orkun, fazla bağlanmamak lazım. Zamanı geliyo neler bitmiyo ki?

haklısında ben işin sohbetinde dostluklarındayımmmm o zaman msn de kullanmıodum ahhhh efsane ICQ vardı bide japonyadan birisiyle tanışmıştım 32 yaşında erkek calısıodu çok iyi sohbet ediodukkkkk offffff offfffffffffffffff hep bişiler kaybetmek zorundamıoyız :(
yaş kaç?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

merak ettim[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...