Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kız bilgisayar alısa ne olur?

caglaryilmaz

Öne çıkan mesajlar

said:
Sabrina, 06 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
said:
codename_curse, 06 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
çoğu kız msn e girmek ve internette dolaşmak dışında bi şey bilmiyo zaten

Şahsen başka biiye gerek duymuorum :)

hadi hadi baska bisi bilmiyorum diyemiyosunda;)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)

[Bu mesaj Asgard tarafından 06 Kasım 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bitane yardım hattı dialoğu vardı onu bulan varsa kopyalasın pls

[spo1=içerik...]Monitörde ışık yanmıyo diye operatör gıcık ediliyodu, sonra elektriklerin kesik olduğunu söylenince operatör lafı sokuyodu müşteriye:D[/spo]

Bu yine iyiymiş...
ama "ben ellemem öyle fare filan" kısmı güzelmiş:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

cunku kızlar sanıldıgı kadar aptal değil, ve ben de karsimda bilgisayarı "msn acmak ve chat" yapmaktan başka bir iş için kullanmayan erkek de gordum.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

her konuda kızlar erkeklerden zekidir die bi iddia çkmasa olmaz deil deil deil bunu kafanıza sokun[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

Cinsiyetle alakalı bişiy değil yaa ilgi alanıyla alakalı bişiy

Yani sonuç olarak y kromozomunda bilgisayar geni filan yok. Bilgisayara daha çok ilgi duyarsanız o konuda daha çok bilgi sahibi olursunuz, bilgisayarla ilgilenmezseniz bilmemeniz normaldir yani her bilgisayar alana vahiy inmiyo "şunu şöyle yapçaksın" şeklinde, yani ebette bi arkadaşına/tanıdığına sorması gerekir... Eh telefonla da anlaşmazlıklar olabilir normaldir

[spo1=İğrenç Espri]Çok avukat gördüm kendimi heheheh[/spo]

Dory nin feministlik damarı kabardı kaçııın:P:P:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

oha aynı kuzenim... tabii bizim konuşmalar daha küfürlü geçiyo ve öyle telefonda bitmiyo. paso virüs giriyo artık nasıl giriyorsa kuzen kuzen diil illet resmen. nerden girdi diye soruyorum şu gamze özçelikin şeyini ararken olabilir fln diye cevap geliyo.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

modemi kullanatrak internete girdeseler.. giremem o derece unuttum :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bende eski kız arkadaşıma kaazaa dan indiriom falan demiştim mp3 leri bunu demeden 1 hafta sonra beni aradı. dedi ben kaazaa ya girdim nası indircem. dedim searche gir şarkı adını yaz. diyo burda search yok :D salak kız megersem kaazaa nın internet sitesine girmiş
Sosyal ağlarda paylaş

biz de bikere arkadasla okuldan kaçp internet kafeye gitmiştik adam hadi acın bi makıne oturun dedi ben hemen gecip uo da aciton a basladim baktım bizim saf yerlerde filan bişiler yapiyo dedim olm ne yapiyosun acilmadimi daha die oda abi yok bozuk dedi bi bakiim dedim bi baktım eleman cd rom dugmesinden pc acmaya calişiyomus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuma, 07 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
biz de bikere arkadasla okuldan kaçp internet kafeye gitmiştik adam hadi acın bi makıne oturun dedi ben hemen gecip uo da aciton a basladim baktım bizim saf yerlerde filan bişiler yapiyo dedim olm ne yapiyosun acilmadimi daha die oda abi yok bozuk dedi bi bakiim dedim bi baktım eleman cd rom dugmesinden pc acmaya calişiyomus

nihohohoh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...