Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Sabrina, 06 Kasım 2005 20:47 tarihinde demiş ki: said: codename_curse, 06 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki: çoğu kız msn e girmek ve internette dolaşmak dışında bi şey bilmiyo zaten Şahsen başka biiye gerek duymuorum :) hadi hadi baska bisi bilmiyorum diyemiyosunda;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) [Bu mesaj Asgard tarafından 06 Kasım 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bilmiorum da öğrenirim.Tabi lazım olursa ;)[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bu kadar zeki bi kız bulursam kulu, kölesi olurum.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 +12 :D kız bulimde salak olsun :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 pogodi aynen böle[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 azuhahahahahsdıhasudhejkashdjahsjkdhasjhduashduıashdkuahsdu yıkıldım okurken :lol:[signature][hline]May The "K" Be With You [Bu mesaj Padi tarafından 06 Kasım 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yok artık o kadar da değil..[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 başka bir yerdede görmüştüm. okadar olduklarini inanmiyorum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bitane yardım hattı dialoğu vardı onu bulan varsa kopyalasın pls [spo1=içerik...]Monitörde ışık yanmıyo diye operatör gıcık ediliyodu, sonra elektriklerin kesik olduğunu söylenince operatör lafı sokuyodu müşteriye:D[/spo] Bu yine iyiymiş... ama "ben ellemem öyle fare filan" kısmı güzelmiş:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: dory, 06 Kasım 2005 19:15 tarihinde demiş ki: komik tabi, karsıtı da yasanabiliyor ;) yoo yasanmıo nie yasansınki[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cunku kızlar sanıldıgı kadar aptal değil, ve ben de karsimda bilgisayarı "msn acmak ve chat" yapmaktan başka bir iş için kullanmayan erkek de gordum.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ei ozaman[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 her konuda kızlar erkeklerden zekidir die bi iddia çkmasa olmaz deil deil deil bunu kafanıza sokun[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Cinsiyetle alakalı bişiy değil yaa ilgi alanıyla alakalı bişiy Yani sonuç olarak y kromozomunda bilgisayar geni filan yok. Bilgisayara daha çok ilgi duyarsanız o konuda daha çok bilgi sahibi olursunuz, bilgisayarla ilgilenmezseniz bilmemeniz normaldir yani her bilgisayar alana vahiy inmiyo "şunu şöyle yapçaksın" şeklinde, yani ebette bi arkadaşına/tanıdığına sorması gerekir... Eh telefonla da anlaşmazlıklar olabilir normaldir [spo1=İğrenç Espri]Çok avukat gördüm kendimi heheheh[/spo] Dory nin feministlik damarı kabardı kaçııın:P:P:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oha aynı kuzenim... tabii bizim konuşmalar daha küfürlü geçiyo ve öyle telefonda bitmiyo. paso virüs giriyo artık nasıl giriyorsa kuzen kuzen diil illet resmen. nerden girdi diye soruyorum şu gamze özçelikin şeyini ararken olabilir fln diye cevap geliyo.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 modemi kullanatrak internete girdeseler.. giremem o derece unuttum :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şaka bu dimi, yok canım kadınlar araba bile sürebiliyo :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Asgard, 06 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki: hehe benim kız arkadasımda boyleydi yavas yavas ogretiyorum bende:) güzel. peki.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kız teknolojiden ne anlar[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yalnız tam evlenilecek kız tipi bence ne desen he he der başını sallar sozunden cıkmaz gibi:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eheh bende eski kız arkadaşıma kaazaa dan indiriom falan demiştim mp3 leri bunu demeden 1 hafta sonra beni aradı. dedi ben kaazaa ya girdim nası indircem. dedim searche gir şarkı adını yaz. diyo burda search yok :D salak kız megersem kaazaa nın internet sitesine girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 biz de bikere arkadasla okuldan kaçp internet kafeye gitmiştik adam hadi acın bi makıne oturun dedi ben hemen gecip uo da aciton a basladim baktım bizim saf yerlerde filan bişiler yapiyo dedim olm ne yapiyosun acilmadimi daha die oda abi yok bozuk dedi bi bakiim dedim bi baktım eleman cd rom dugmesinden pc acmaya calişiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Cuma, 07 Kasım 2005 13:25 tarihinde demiş ki: biz de bikere arkadasla okuldan kaçp internet kafeye gitmiştik adam hadi acın bi makıne oturun dedi ben hemen gecip uo da aciton a basladim baktım bizim saf yerlerde filan bişiler yapiyo dedim olm ne yapiyosun acilmadimi daha die oda abi yok bozuk dedi bi bakiim dedim bi baktım eleman cd rom dugmesinden pc acmaya calişiyomus nihohohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 LoL. Zormuş ya =)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 auhauhauha daha once de gödüydüm bunu :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar