Oytun06 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Selam arkdaslar bi ark cd aldı bende alacam ilk once karaterleri deneyim dedim hem oyunu ogrenmek amacıyla arkadasımın yan paketi ile baslıcam ama siteden acamıyorum kredi kartı numarası ıstıyor benden free kredı kartı ına ne gerek var onu anlamadım free ler baska yerdenmı yapılıyor onu anlamadım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Electron Visa olarak seç herhangi bir bakamatik kartı numaranı ver içinde para olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 10 günlük bedava ,, kredi kartı nı ver bişey olmaz , para cekmez yani..[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oytun06 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 anladım saolun arkadaslar tsk ederım o zaman ole yapam normal atm kartımın numarasını vereyım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaslar bi sey soracktım bende bu topic aracılıgı ile ben mesela quest keyi aldım 10 gün oynadım kastım oyun hosuma gitti gittim aldım oyunu o kastıgım karakterden devam edebiliyormuyum[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet edebiliyorsun ben paketim gelice öyle yapacam :) guest accountun account managerine giriyorsun oraya eline gelen CD keyi yazıyorsun orjinal accounta update ediyorsun oluyor bitiyor :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar