DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 (yukardakı msg ımı okuyun) craven ciğim burası kesinlikle eşit bi yer ama burada bizi birbirimize bağlayan en önemli unsur birebirimizi tanıo olmamız ve saygı duymamızdır.bir aile gibi düşün yeni gelenelr de bu aileye dahil olacaklar eskiden ben kimsenin böel bi msg attıgını hatırlamıorum. şimdi ema ve gunn dan bahsedelim bu şahısalrın gözümüzdeki yeri nedir ne diildir. bunlar demirbaşlardır forumda anıalrı wardır analtırlar dinleriz yardımsewerdiler ve en öenmlisi büyüğümüzdürler. olay burda demokraside de herkes eşittir ama sen başkanı azarlıyamazsın.yeni gelen biri de şak die ortama dalamaz izlemek gözlemek ortamı sindirmek en önelisid.r[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bu arada konu saptı boşverin yeni gelenle eski geleni herkes fikirlerini paylaşmada serbesttir bence.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ee gunn sölesene be yaw ne işe girdin çatlıycam meraktan :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: DeamoN, 05 August 2003 00:12 tarihinde demiş ki: aldıgım tiyo: bbg ile ally mc beal harmanı bişi dedi. [Bu mesaj DeamoN tarafından 05 August 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Kendini çok zeki zannedip üye olduğum tarihe bakarsan kalırsın işte böyle geleneği fln. da iyi bilirim merak etme[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi zeknala ilgili bi kompleksin mi war ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Forseti, 05 August 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Kendini çok zeki zannedip üye olduğum tarihe bakarsan kalırsın işte böyle geleneği fln. da iyi bilirim merak etme emanın gazabından kaçmak için ön not: araya belki başka meşaz girer diye quote eyledim Tüh, dedik ya hard disk küçük. Yandı gülüm keten helva şimdi gel de topla bunu. Forsetim, güzel arkadaşım, bak yarın iş var gidip bir sürü tontuf mantarı toplamam lazım *arada işiyle ilgili hint atar* hala oturup cevap yazıyorum. Sen de haklısın HD küçük herşeyi anlatmak gerekiyor. Mesajların sadece içeriğini değil kimin yazdığını da okuyacaksın. Bak yukarda "mesajı atanın üyelik tarihine bakılmaz" yazan da benim, gelenek görenekten bahseden de benim. Ulan az daha uğraşsan şurda beni bana düşürücen be, hafiften kıllanmaya başladım zaten bana, şimdi oyucam kendi gözümü :) Daha sakin, saha sükunteli forseti. Adım adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Gunn, 05 August 2003 00:46 tarihinde demiş ki: Gereksiz quote kullanımı hoş birşey değil / Nefr]abi o ne edebiyat ne türkçe ne konuşma öyle bea valla tüylerim ürperdi [Bu mesaj Nefr tarafından 05 August 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 tontuf mantarı felan hmm kozmetik derim o zaman :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bu arada geçmiş sayfalardaki olay uzamasın artık. Forsetiyle öpüştük barıştık, sevdik birbirimizi iş imzaya kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ok o zaman ne iş yapıyon onu söle ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 *!tam cipsini alip izleme pozisyonuna gecicektirki olay biter* *!uzulur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 şaitlerimiz kim olcak ?? düğüne bekleriz artık[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 05 August 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ohhoo kanka oldular bizi unuttular valla :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ya ne iş buldun be adam? söylesene artık :-?[hline]gülümseyen bir yüzle yeni doğan güneşe döndüm yüzümü;bugünkü savaşımı da kazanabilmek ümidiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 jigolo! tamm bulundu[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ama jigolonun işi kadınlarla değilmi:)[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ii para var cigolada :D[hline]Head, 03 August 200318:00 tarihinde demiş ki: gel dedim kucağıma oturdu. omzunu felan okşadım sonra öptü kendiliğinden Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 işe giderken siyah takım elbise giyiyormusun? güneş gözlüğü falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 cinci baba üfürükcü baba tarzı bişeydir.genelde kadınlar gider oraya hep[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Ya tamam işkenceye lüzum yok söyliycem: Bu eski Doğu Bloku vardı ya hani, işte. *iki el silah sesi duyulur* ............................................... ............................................... ............................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 rahatsız oluyosanız cevap atmazsınız ( okumazsınız demiyorum. public forum hede olayına getirmeyin o yuzden ) gunn ne ilgi çekmek için thread açıcak birisi ne dünkü çocuk nede post kasan birisi şimdiye kadar forumda hiç bi seviyesizligini gormedigim nadir üyelerden ve arkadaşlarımdan birisi o yüzden tanımadıgınız insanlar hakkında saçma sapan yorumlar yapmadan once biraz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Evet, ölenin arkasından konuşulmaz hem. Ya isabet ettiremedilerse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Abi bence adam kozmetik ile ilgili bir işte çalışıyor.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 KABASAKAAAAaaaaL örghhht! Öncelikle yeni işin hayırlı olsun sonralıklada ( nedemekse ) bayanlar arasında bi işe düştüğün için geçmiş olsun ayriyetten de helal olsun! :P Birsürü dedikodu dinliyiceksin belkide yakışıklılığına dayanamayıp senin için birbirlerine giricekler * senaryoyu yazdım yalnız * Ama biyandanda belirtmek lazımki süfer çalışan bayanlarda var, a.k.a emaleth :P hadi tekrar hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar