Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Soru (monitör)

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Evet sırf merak ettiğim için sormak istedim.Sabah yatıorum yatakta.Uyanmışım.Monitörün fişi takılı deil.Pc nin elektrikle ilişkisi kesili.Ama monitörün içinden "tık...tak" diye ses gelio arasıra.

Sebep?[signature][hline]-Gerçek efsane topik!
-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
-El es mi compañero del alma,
-Nos encenderemos por siempre..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 07 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
saatli bomba olabilir dikkatli ol

aynen aç bi bag baktın daa olmuo çamaşır suyu dök belkimde hijyen sorunu wardır..

uzman gözüyle: pc nin lelektirik fişi çekili olsada power da bir miktar birkmiş enrji hep olur ..we monitör elektirk aksanı da eski tip se bazı montiörler elektirigi direk pc den alırlar bagımsız degildir yani..bu da belirli bir süre monitörun ..of konumda çalışmasını saglar neticede..senin kalktıgın zamanda da genleşme olayı gerçleşiodur muhtemelen..offf beee ya ne gerek vardı bırak tıkırdasın yaa.. (:[signature][hline]Murtaza, 07 Kasım 2005 04:08 tarihinde demiş ki
- hırtavistan.:
Sosyal ağlarda paylaş

(.[signature][hline]Murtaza, 07 Kasım 2005 04:08 tarihinde demiş ki
- hırtavistan.:

ecnebinin biri logar deligine 1 kurus düşrümüş gitmiş bir adam tutmuş ..adamada demişiki benim burya bir kuruşum düştü onu çıkarmak için ne istersin adamda demişki 10 kuruş ..tmm demiş ve netice o bir kuruş çıkarılmış..adam sormuş ya peki sen bir kuruş için 10 kuruş harcadın bunun sebebi nedir ..ecnebi de demişiki eger ben o kuruşu orda bıraksaydım her ordan geçtigimde kafama takılcaktı şimdi rahatladım (:

[Bu mesaj nix tarafından 07 Kasım 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...