Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Soru (monitör)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
mrtolga, 07 Kasım 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
çalışırken genleşmiş olan parçalar soğudukça normale dönüyodur (salladım:) )

tutar gibi olmuş. bence de öle :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
Mesaj tarihi:
Monitör bırak beni gidiyim demeye başlamış olabilir..[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü)
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 07 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
saatli bomba olabilir dikkatli ol

aynen aç bi bag baktın daa olmuo çamaşır suyu dök belkimde hijyen sorunu wardır..

uzman gözüyle: pc nin lelektirik fişi çekili olsada power da bir miktar birkmiş enrji hep olur ..we monitör elektirk aksanı da eski tip se bazı montiörler elektirigi direk pc den alırlar bagımsız degildir yani..bu da belirli bir süre monitörun ..of konumda çalışmasını saglar neticede..senin kalktıgın zamanda da genleşme olayı gerçleşiodur muhtemelen..offf beee ya ne gerek vardı bırak tıkırdasın yaa.. (:[signature][hline]Murtaza, 07 Kasım 2005 04:08 tarihinde demiş ki
- hırtavistan.:
Mesaj tarihi:
(.[signature][hline]Murtaza, 07 Kasım 2005 04:08 tarihinde demiş ki
- hırtavistan.:

ecnebinin biri logar deligine 1 kurus düşrümüş gitmiş bir adam tutmuş ..adamada demişiki benim burya bir kuruşum düştü onu çıkarmak için ne istersin adamda demişki 10 kuruş ..tmm demiş ve netice o bir kuruş çıkarılmış..adam sormuş ya peki sen bir kuruş için 10 kuruş harcadın bunun sebebi nedir ..ecnebi de demişiki eger ben o kuruşu orda bıraksaydım her ordan geçtigimde kafama takılcaktı şimdi rahatladım (:

[Bu mesaj nix tarafından 07 Kasım 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahaaa :) bilen birini bulduk saırım, bende merak ettim valla usta bi açsan şu röle konusunu nasıl neden yada nası ses keslilir gibisinden (çok yormıycaksa tabi).
  • Yeni Oluştur...