Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Evet sırf merak ettiğim için sormak istedim.Sabah yatıorum yatakta.Uyanmışım.Monitörün fişi takılı deil.Pc nin elektrikle ilişkisi kesili.Ama monitörün içinden "tık...tak" diye ses gelio arasıra. Sebep?[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çalışırken genleşmiş olan parçalar soğudukça normale dönüyodur (salladım:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Öh ama gece 12 de kapatmışım sabaha kadar bırak genleşsin :) Bi sebebi vardır ama acaip mrk ettim.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o zaman gunesle ısınıp genlesiyo ya da kalorifer filan[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) [url=http://www.fenerbahce.org]fenerbahçeurl] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 elektron atlamaları oluyoya tv monitör gibi şeylerde atlıyamayıp düşenlerden gelen ses olabilir (ilk sallama daha mantıklı gibiydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 saatli bomba olabilir dikkatli ol[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: mrtolga, 07 Kasım 2005 22:59 tarihinde demiş ki: çalışırken genleşmiş olan parçalar soğudukça normale dönüyodur (salladım:) ) tutar gibi olmuş. bence de öle :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Monitör bırak beni gidiyim demeye başlamış olabilir..[signature][hline]!!!nisriG MafaK Yüksek tepelerde hem kartala hem yılana rastlarsınız. Fakat biri süzülerek diğeri sürünerek yükselmiştir. (Hint Atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: HasMez, 07 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: saatli bomba olabilir dikkatli ol aynen aç bi bag baktın daa olmuo çamaşır suyu dök belkimde hijyen sorunu wardır.. uzman gözüyle: pc nin lelektirik fişi çekili olsada power da bir miktar birkmiş enrji hep olur ..we monitör elektirk aksanı da eski tip se bazı montiörler elektirigi direk pc den alırlar bagımsız degildir yani..bu da belirli bir süre monitörun ..of konumda çalışmasını saglar neticede..senin kalktıgın zamanda da genleşme olayı gerçleşiodur muhtemelen..offf beee ya ne gerek vardı bırak tıkırdasın yaa.. (:[signature][hline]Murtaza, 07 Kasım 2005 04:08 tarihinde demiş ki - hırtavistan.: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Espriler daha bi bomba LöL.. Ne bilim merak ettim ne zamandır kafamdaydı =) [signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 07 Kasım 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 (.[signature][hline]Murtaza, 07 Kasım 2005 04:08 tarihinde demiş ki - hırtavistan.: ecnebinin biri logar deligine 1 kurus düşrümüş gitmiş bir adam tutmuş ..adamada demişiki benim burya bir kuruşum düştü onu çıkarmak için ne istersin adamda demişki 10 kuruş ..tmm demiş ve netice o bir kuruş çıkarılmış..adam sormuş ya peki sen bir kuruş için 10 kuruş harcadın bunun sebebi nedir ..ecnebi de demişiki eger ben o kuruşu orda bıraksaydım her ordan geçtigimde kafama takılcaktı şimdi rahatladım (: [Bu mesaj nix tarafından 07 Kasım 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 duydugun sesler rölelerden geliyor bunu ancak servise götürerek halledebilirsin.. yada bana getir..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ahaaa :) bilen birini bulduk saırım, bende merak ettim valla usta bi açsan şu röle konusunu nasıl neden yada nası ses keslilir gibisinden (çok yormıycaksa tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kedir kedi =p ayıp olmasın yapılmassa olmaz[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 benım tv de öle tik tak tik tak :D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar