Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Eskiden böleydi özledim walla Lee nin pc de varmış ne günlerdi :( özledim valla[Bu mesaj Sayk0 tarafından 07 Kasım 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 DarkFeaR çok güsel clandı yaf jessyterry e ne battı da çıktı annamadım ama çok sinir olmuştum beni de çıkarttırmıştı =([signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Jessy"i hala Çok severim ben[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 realden en ii arkım da o zmn çok sinir olduydum ne diye çıktı annamadım[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 clanda saglammıs ama ben resimdeki yazıya koptum walla[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hangisine sayko sen dal içeri muhabbetinemi :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 alın falla dövmicez :) güsel yaklaşım. Şu aralar denenmeli..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu nıasl bir arşarmtıa blyöe. Bu şnua bzneyoir; Blöye bir sucnou maınğıtn kubal emtoyir snaki ama odukuğun zmaan namorl yılamızş gibi ouloyr. Mümekeml bir şey BECNE! Gzüel izma :D[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 xigenon serveri olsa gerek ordada humanlar boss gibi orc beklıyolar kapının onunde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Cypher burası pek nadirdir orc kapısında durmak biride bizim clandı ama geçti :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 . [Bu mesaj Sayk0 tarafından 07 Kasım 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ahhh ahh nerde o eski günler be adamım gittti clan gitti ne kaldıki geri :([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tebrik etmek lazım walla bizim town önünde en fazla 30 saniye dururlar ama arklar pazar bile açmışlar helal olsun keşke bende o an orda olsaydım[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 8xxxx CannibalCorpSe(co-leader) laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben Eski Clanı Özledim :([signature][hline]Nick : MeTe0R Level :Xx Irk : Human Char :A. Mage Clan : Server : Cypher http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 meteor kurmak istesekte kuramayız artık o clanı :([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTe0R Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 DarKFeaR[signature][hline]Nick : MeTe0R Level :Xx Irk : Human Char :A. Mage Clan : Server : Cypher http://img110.imageshack.us/my.php?image=xd2cl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bakalım girersem oyunu herkesi toplamaya çalışacam ne kadar yeterli olur ne kadar dinlerler beni bilmiyorum ama denicem.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanHelsing1 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Şimdi Yeni bi teror havası var biraz eksikde olsa çoğu herkez bir arada aynı muhabbet havasını yakalamak ne kadar zor olsada dostlugumuzla bıraz olsun acılarımız hafifliyor ve cok daha deli geliyor yine TheOhter Birincilik için varızz :)[signature][hline]Nick : VanHelsing1 lvl : 63 ( %50 ) Server : Cypher Job : Kasar Hood Nation: El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar