only_devil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Geçen gün adını hatırlamıyorum arabalarla ilgili 1 program vardı.izleyeyim dedim.Küçük parlak turuncu renkli çok şeker 1 araba vardı,elektrikle çalışıyordu.Gerçekten de dışardan bakınca oyuncak gibi ama hem ekonomik(tabii satın almayı saymazsak),hem de doğaya zarar vermiyor.1 de üstü kapalı olsa:)...[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 selam, yanılmıyorsam toyota idi. hibrid satışlarına daha da ağırlık verip, daha çok satmayı başlayacak. bence ağırlıklı olarak şehir içinde kullandığımız araçlarımızın emisyon değerlerine ve boyutlarına dikkat etmemiz lazım. sırf şehir içi için ufak uzakdoğu araçları bile düşünüyorum. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 thanks for everything:)Benim çok hoşuma gittiler.Ama başta ehliyet almam lazım.2 senem var:(Neyse belki daha iyileri çıkar.[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya yok bu bildiğin çarpışan arabanın arkada direği olmayan versiyonuydu bende gördüm pek dandik bişeydi :) O araba ne 30km hızı geçebilir nede 50km yol yapabilir bence :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 max 50 km/h oluyormuş.O da daha geliştirmeye çalışıyorlar.Yok ben en iyisi Aston Martin alayım:D:D...[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar