Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Laughing Skull Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Varmı kimse acaba :)[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Mesaj tarihi:
daha lvl 27 tauren warrior:(
niye canım güzel realm neredeyse herkes daa noob burada herkesin lvlı okadar yüksek değil priestler heal yerine MB kullanıo instansclarda shamanlar 14 lük macellerle BFD son bosa dalıolar fln güzel yane[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benve 2 arkadaşım Horde karakter açtık burda, yüksek lvl adam sayısının az olması falan iyi bişey.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
benim 42hunter duruyorda oynamıyorum arada bir giriyorum..

nick Giber[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior
EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior
Mesaj tarihi:
benimde /yormakafanıbukadar macrosu hazır[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
Mesaj tarihi:
benim lvl 30 shammy var ; zekat olarak gold kabul ediyorum :) full durability dmg almış bir set balta dahil ve 3 silver param var :( cömert bi yardım olursa spiritwolf olarak 5 6 saate kadar yanınızda gezebilirim her türlü komuta itaat fln :) kendini hunter gibi hissetmek isteyen arkadaşlara duyrulur
Mesaj tarihi:
said:
mADmaXimus, 07 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
bu arada giber imzanda burning legiondaki characterinin adını gordum çok hoşuma gitti valla direk /spit macrosu hazırladım

Aha yeni farkettim. Lienna - Lianna. Vallah bilerek taklit etmek niyeti yoktu. Senin nickinin bu olduğunu bile bilmiyerdem. Bisürü nick denedim olmadı sonunda bunu denedim, şans güzel kardeşim.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
  • 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...