Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Laughing Skull Realm Başlığı

Qui

Öne çıkan mesajlar

daha lvl 27 tauren warrior:(
niye canım güzel realm neredeyse herkes daa noob burada herkesin lvlı okadar yüksek değil priestler heal yerine MB kullanıo instansclarda shamanlar 14 lük macellerle BFD son bosa dalıolar fln güzel yane[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu...
-aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
benim 42hunter duruyorda oynamıyorum arada bir giriyorum..

nick Giber[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior
EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada giber imzanda burning legiondaki characterinin adını gordum çok hoşuma gitti valla direk /spit macrosu hazırladım[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

benim lvl 30 shammy var ; zekat olarak gold kabul ediyorum :) full durability dmg almış bir set balta dahil ve 3 silver param var :( cömert bi yardım olursa spiritwolf olarak 5 6 saate kadar yanınızda gezebilirim her türlü komuta itaat fln :) kendini hunter gibi hissetmek isteyen arkadaşlara duyrulur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 07 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
bu arada giber imzanda burning legiondaki characterinin adını gordum çok hoşuma gitti valla direk /spit macrosu hazırladım

Aha yeni farkettim. Lienna - Lianna. Vallah bilerek taklit etmek niyeti yoktu. Senin nickinin bu olduğunu bile bilmiyerdem. Bisürü nick denedim olmadı sonunda bunu denedim, şans güzel kardeşim.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior
EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...