Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu resmiyet

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

valla o zaman ben çok iyiyim
babamla beraber yaşıyorum ve bir nevi bekarevi..
gayette güzel konuşuyoruz
anlaşıyoruz
birbirimize karşılıklı laf sokuyoruz vs.

senin durumun da gerçekten kötüymüş.. ama bilmiyorum yani senle yaşıtım bu işin illa yaşla alakası olmamalı. ki ayrıca konuştum diyosun falan...
ne bilim zor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bende ayni sekildeyim ben bunu eskiden ortak ilgi alanlarimiz olmamasina bagliyodum oturdum onunla 1-2 futbol maçi izledim beraber biseyler olsun paylasalim diye ise yaradimi hayir...
belki beni seviyodur içinde ama pek gösterdigi söylenemez ama ablam futbol ve araba manyagi ayrica babamin isleriyle cok ilgili onunla hergün saatlerce bile konusabilirler ama benim için ayni senin gibi meraba ders calis uyu vs. vs.
takma ben takmiyorum napiyim konussaymis diyorum...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı şeylerin farkına varmış olmanın yanı sıra kötü giden ilişkileri düzeltmeye çalışman çok hoş. Ben de 14- 15 yaşlarındayken, ders yüzünden ailemin üzerime gelmesi ( ki haklıydılar ) sıkıyordu. Düşünsene tek yapman gereken şey okumak, kendi geleceğini garanti altına alabilecek şekilde bi başarı elde etmek. Sana verilen görevleri layığıyla yapmadığından dolayı sevgilerini göstermlerinde çekingenlik yaratabiliyor.

Bilirsin, "şımartmayın şu çocuu" tripleri. Ha tabi bi de bunun geçiş dönemi olduğunu söylemekte haklısın, bir süre sonra herşey daha iyi olur. Ama ne yaparsan yap, ne düşünürsen düşün "öfff bee, amma sıktı... Olmaz olsun böyle adam vs.vs.vs." gibi bişey aklından geçirme. Nasıl desem? Bazı şeyleri yitirdikten sonra değerini anlıyosun. Bu da hiç hoş birşey değil. Güven bana...[signature][hline]****
**
Sosyal ağlarda paylaş

güven ona eheh bak mesela benim hiç babam olmadı. olduda ben reddettim. annem babam ayrı oldugu için fazla görüşmedim. benimki senin olayının tam tersi. babam diyalog kurmak istiyor ben tersliyorum. oldugu gibi idare etmeye çalış. kimse anne ve babasını seçipte dogmuyor aynısı anne ve baba içinde geçerli onlarda çocuklarını seçemiyolar. ne gelirse bahtına. diyesim şudur ; elinden geleni yapmaya çalış olmuyorsada zamana bırak belki yaşınla ilgili olabilir samimiyet göstermemesi. ilerleyen yıllarda belki daha iyi anlaşabilirsiniz. - diyorumda yalan hepsi bende olmamıştı.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 08 Kasım 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

universiteye girdigin zaman gor bak nasi degisiyor ;)

bahsettigin kadar olmasada babamla aram bahsettigin gibiydi.. ama ben neler yapmadim senin yasindayken yani.. simdi dusunuyorumda o zamanlarda yaptıklarimi babam iyi dayanmis bana :p

dedigim gibi uni ye girdikten sonra veya yasin biraz daha buyudugu zaman degisecektir bence.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...