odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 uLeEe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 site için hostingimiz mevcut.. yanız domain konusunda baya bir sorun yaşıyoruz...[hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion "Kestane Kebap Acele Cevap" www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ne sorunu[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 darklegion ile alabileceğimiz domain uzantıları sadece .info , .us , ve de .biz'den ibaret gibi gözüküyor.. Dark Legion üyelerine sesleniyorum kabulse .us hoş gibi gözüküyor..[hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion "Kestane Kebap Acele Cevap" www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 dl olsa olmaz mı dark legion yerine?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 gen.tr ve web.tr da var kredikartıyla oluyor yukarda ayzdımbence bunlarda hoş zaten birçok web.tr aldım takıldığğın bir yer olursa sorabilirsin birde DL.gen.tr da olabilir Dark Legion[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 26 July 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 www.darklegion.gen.tr almış bulunmaktayım.. hostingde var. .yarın bu saatlerde açılır tahminimce. .yani hayatımda ilk kez odtüden domain alıyorum.. bilmiorum zamanını.. bide sitede neler olacağı kesin olarak kararlıştırılmadı ama ben şöle bi menü yaptım Hakkında Yönetim Kurallar Pa Hiyerarşisi Pa Ekonomisi Üyeler Üyelik Formu Screenshot Haritalar Binalar Silah ve Zırh Mail Listesi Linkler İletişim eklemek, değiştirmek istediğiniz, önerileriniz? bide forum da var sitede:o) hatta alın test sayfamızı da görün yani.. darklegion.uzayli.com yannız sayfa testtir.. tasarım kötüdür.. lütfen dikkatli eleştirin:o) [hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion "Kestane Kebap Acele Cevap" www.uzayli.com [Bu mesaj bounce tarafından 26 July 2003 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bounce tarafından 26 July 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 :)[hline]Ein Folk,Ein Reich,Ein Fuhrer Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir... [Bu mesaj PhyolfCharedtes tarafından 27 July 2003 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Tamamdır Xerec :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 www.darklegion.gen.tr[hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion "Kestane Kebap Acele Cevap" www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Sayfa güzel olmuş tebrik ederim :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Hem Explorer hamde Netscape le denedim ama site acılmıyor bende neden acaba ?[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Bendede acılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 darklegion.uzayli.com u deneyin[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 www.darklegion.gen.tr www.darklegion.gen.tr/forum muhtemelen 1-2 saat içinde de forum adresi forum.darklegion.gen.tr olucaktır.. sitenin halen bazı bölümleri yapım aşamasındadır mazur görün.. Dark Legion official:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion "Kestane Kebap Acele Cevap" www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Evet official olarak açıldı 2 adres de: www.darklegion.gen.tr www.darklegion.gen.tr/forum Ayrıca icqlarımıza ulaşamıyorsanız mail da atabilirsiniz. Benim mailim [email protected][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Hmm Galpath ıyıce gaza gelmıs. Sen ghele dur WoW bı cıksın damlıycam Khazmodan da sızın guıld hall bak bakalım o zmana cekıcımın gazabından carbonıte armorlarınız sızı kurtarabılıyormu[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Tüm Türklere hayırlı olsun.Sizleride kutluyorum ve başarılar diliyorum.Sayenizde acayip gaz oldum en kısa sürede oyunu temin edim yanınızda olucam.Güç bizimle olsun arkadaşlar[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ya 1 turke rastlayamadim 10 gundur kasiyorum, osci charin adi hayirsever 1 vatandas gece 12 den sonra bana mesaj atsada bulussak super olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 karakterinin adı ne ve hangi serverdasın?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 osci , eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 karakter adi yazmadan next demisim ismi kendi generate etti oyun, bende ogreniyim silerim gusel 1 isimle acarim diyodum sonra kiyamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: CriZz, 02 August 2003 13:33 tarihinde demiş ki: karakter adi yazmadan next demisim ismi kendi generate etti oyun, bende ogreniyim silerim gusel 1 isimle acarim diyodum sonra kiyamadim :( O kadar kotu degil :) sikma canini bende 12den sonra oyunda olurum nickim Phyolf Charedtes gerci newbeim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bu arada wookie Türk var mı hiç?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben varım :) ama eclipsete diil wookiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar