Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Türk PA'sı Eclipse'de kuruldu!!!

codmaster

Öne çıkan mesajlar

said:
Disappear, 25 July 2003 00:39 tarihinde demiş ki:
ya muhabbet sicakligi varken rp agirlikli olmasi sacma guild ici rp sacma yani bence[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela

Zaten illa RP yapın diye birşey geçmiyor orda isteyen yapar isteyen yapmaz,ama yapana da karışmayın diyoruz sadece.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ev satın alırsanız PA'nın oraya kurun çünkü town olayı açılınca hemen alanı alacağız militia kurup yakındaki tüm factory ev ve diğer binaların sahiplerini alanımızdan Imparatorluk adına süreceğiz.

Not:Xerec sen de evini bizim oraya koy oyuna girince bana bir tell at waypointi vereyim.
[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader

[Bu mesaj codmaster tarafından 25 July 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 25 July 2003 15:51 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ev satın alırsanız PA'nın oraya kurun çünkü town olayı açılınca hemen alanı alacağız militia kurup yakındaki tüm factory ev ve diğer binaların sahiplerini alanımızdan Imparatorluk adına süreceğiz.

Not:Xerec sen de evini bizim oraya koy oyuna girince bana bir tell at waypointi vereyim.
[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader

[Bu mesaj codmaster tarafından 25 July 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]

bina ve içindeki mal mülk bize mi kalıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cok guzel olucak arkadaslar dusunsenize Eaglef ten ogrendigime gore Faction puanlariyla sehrimizin icine imperaillere ozel base ler filan koyabiliyoruz veya Casusu olarka gelen Rebellari tespit eden aygıttan koyup hosgeldin party si hazırlıyoruz kendilerine :) , umarım hemen acılır su sehir olayı.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 25 July 2003 16:55 tarihinde demiş ki:
Selamlar,

PA'nın ev modeli ne?? Galaxies Resource Center'a bakıyorum da, databaselerinde ev modelleri var, hangisi diye merak ettim. Naboo medium style 1 olabilir mi???[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)

O gorduklerin sadece ev , PA lar icin ozel PA HALL lar var sadece Mster Architectler yapbiliyor ondan alip kurman lazım , bizde mecburen oyle yaptık.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith '
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 25 July 2003 16:35 tarihinde demiş ki:
Gururlandım Galpathcıgım ne dıyım sıze mutluluklar ve savaslarınızda ben karsınıza dıkınceye kadarda basarılar (Kı Oss den once bu ımkansız)[hline]Cuce iste bildigin cuce

Vay vay vay :) Soul nasılsın :),össden sonra seni de bekleriz :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 25 July 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
Ya cok guzel olucak arkadaslar dusunsenize Eaglef ten ogrendigime gore Faction puanlariyla sehrimizin icine imperaillere ozel base ler filan koyabiliyoruz veya Casusu olarka gelen Rebellari tespit eden aygıttan koyup hosgeldin party si hazırlıyoruz kendilerine :) , umarım hemen acılır su sehir olayı.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weopensmith '

Şimdilik bir small base ve bir medical facility düşünüyorum ama bunlar icin toplamda 100k faction point lazım.Ama şu Covert Scanner dan kesin koymamız lazım :) .[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader
Sosyal ağlarda paylaş

aynı ao gibi..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

dark legion için domain almak lazım site bitti.
yannız domain konusunda şöyle bir sıkıntım var:)

darklegion.com
darklegion.net
darklegion.org
dark-legion.com
dark-legion.net
dark-legion.org

bunların hepsi alınmış durumda.
.gen.tr de kredi kartı ile alınmıyor sanırım..

şu an alınabilecek 3 tane domain uzantısı var
.biz , .info , .us

önerilerinizi bekliyorum[hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion
"Kestane Kebap Acele Cevap"
www.uzayli.com
Sosyal ağlarda paylaş

com.tr ?[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Sosyal ağlarda paylaş

Profocio farkıyla hızlı bir hosting e sahip olabilirsin (: Denendi onaylandı eheu
Yapıcağınız PA sitesi yabancılarada yönelik olduğu düşünülürse Profocio dan almak mantıklı hem türkiye için hızlı hemde yurt dışı vs vs .Yani hem kredi kartı hem havale fln geçiyor bu arada sitesinide pazartesi açıyor söz verdi 8:
Eno da yazmış zaten (: Hem paticik de olan birinden almak daha avantajlı neyse zaten bende gelicem bekle beni SWG[hline]IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sosyal ağlarda paylaş

Goruntuler cok iyi de bana biraz salon bos geldi...

Insan ortaya sooyle uzun bi masa koyar etrafinda 20 sandalye hem toplanti hem yemek masasi... Duvarlara tablo, imperial bayraklari falan... :-)[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...