Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne biçim drop rate !!!!


BugsBunny

Öne çıkan mesajlar

Bugün 60tane ve yaklaşık 1.5 saat felan benim priest la beraber dm kestik sadece ama sadece mirage ve cleaver çıktı bu ne a.q!!! adamlar kardeşim boşuna item kasmayın gidin öğrenin dupe yapın diyo resmen ....

Ayrıca SQ ve Talos da kestik yine unique coins.....

Çok saçma bence bu olay yada a1 de item çııkmıyo ...

[Bu mesaj BugsBunny tarafından 07 Kasım 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bug kullanıp dm kesiyom die ortada hava atan arkadaşlarımızın sayesinde sanırım drop rate düşürüldü , gerçi bu benim yorumum ama bence başka açıklaması yok , ke gelmeden önce 10 dk da bir büyük bir item geliyodu , iron bow , elixir staff , mirage dagger , shard vb gibi , aynen dediğin gibi artık drop ta gelmiyo , 3 gün arka arkaya 70 er dm kestim günde, çıkanlar destroyer , deep scar , durandal , artık en son küfür ede ede bıraktım dm işini , boş iş yani , 3 gün durmadana eslantta ne kadar boss varsa kestik , coins , kendime lr resistli 1-2 zırh ayarladım solo df için , solo df kastım bi ara ne zaman denesem soul potion, sonra moradonda ruby ring +1 ler platinum ringler elf ringler diamond ringler havada uçuşur , nerden çıkarıyo acaba bu milllet bunları[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
W_I_T_C_H, 07 Kasım 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
Biz geçen gün a1 de dm kestik. İlkinden Viper Staff
ikinciden Iron Bow
üçünüden Cleaver
Sonra Raptor ve İron Cross bow çıktı
TANKER , ::Hektor:: , ::eLy:: MagicLP ile kestik.
Hain MagicLP iron crossbowu çaldı kaçtı.

ne güzel , koskoca dm çoban sopası viper staff ile dandik lamiadan düşen bir iron crossbow düşürmüş , o da güzel bana onlarda çıkmıyo[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: Owned_By
Server : Ares
Lvl: 66
Nation: org :D
Job: Warrior
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onu bırak artık %2 aldım dm den bugün herbirinden 11k xp geliyo artık xp kasalım bari dedik bu nedir ya ?? rezalet olmadı cz de eslant a gidelim dedik yok yine fıs hiçbişey çıkmadı gittim troll captain kesmeye yok full plate priest çıkyo falcon kestik ondan da bişey çıkmadı başladık boss aramaya talos sq ve yine bişey çıkmadı helal olsun k2 ye oyunun içine ettiler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OrioN_, 07 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
drop rateler lerın dusmesının tek sebebı dup yapımasıdır
sole dusunun her ouncu tek basına boos oldu ısteyen ıstegını alıyor tek sebeb bu :)



Bu mantıklı bi sebep olabilir yada server da çoğalan itemlerin sayısı artık boss lardan hergün item çıksa server da item bolluğu olucak zaten dupe yapanlar piyasanın içine etti ...E busefer de bir sorun ortaya çıkıyo dupe yapmayan adam nasıl para kazanıcak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AHA SHARD DÜŞTÜ :) SICAK SICAK[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim.
Dürüstlüğünüzü özlemledim.
Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim.
Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.
Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bole zıhnıyetle yaklasmayalım zig serverında durust sekılde oynayan bırcok arkadas var kaldıkı nerde boos kesmenın zevkı ıtem cıkınca sevınmenın tadı heycanı barı bır bu zevkımız var onuda mahfetmeyelım derım ben ve dupe lerın sılınmesınden sonra tatlı sekılde oyun oynayalım[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dm işi garip biraz. geçen gün gold premiumu olan bir arkadaşla birlikte 100 tane falan kestik. çoban tahtası ile mirage dagger denilen çöp bıçak çıktı. bir de tam keserken içinde bir tane spawn oldu yattım ki ayrı güzel oldu.

ama geçen gün bir başka arkadaşla 15 tane kestik premium falan da yoktu raptor elixir ve ayrıca orta kalite ıvır zıvırlar (mirage, cleaver vs)

yani diyeceğim o ki premium dalgası sadece solo bir şey kestiğinizde drop rate etkiliyor sanırım. şans işi işte. geçen bildiğiniz normal golemden iron bow düştü. aradan 2 dk geçti bir tane düştü. kısmet...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 160.000
Clan: Mohikan da takılıyoz bir süre... güle güle w00t
Server: Ares
Durum: 70 mi olsam charı mı satsam?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...