Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Blizz Napior ??

olorin84

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu blizz artık canıma tak ettirdi ya 31 ekimde Kor'gall dan migratioon acılacagını sölediler ve bende ne güzel seviç içerisinde bekliorum çünkü nezamandır bekliyorduk migrationu geldi 31 Ekim dediler erteletik 7 kasıma e bugun günlerden 7 kasım GM le konustum biraz önce nezaman acılacagı belli deil yaws kardeşim fotuma stiky koymuslar acılacak supporter ler ayrı yazıo forumda GM ler başka konusuo sonucta acılmadı ve GM in cevabinı göre kimbilir nezaman acılır off yaws hergün 300-500 kişi sıra beklemek istemiorum ben Blizzzzzzzz aç su migrationu .....................[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

blizzarda bu öfke niye, onu anlamış değilim.
illa migration yapılmalı gibi bir şart mı var? diğer ser verda karakter kasmak istiyorsan, yeni karakter açarsın olur biter.
normal olmayan bir olayın, ertelenmesi yüzünden (karakterleri bir yerden diğerine yollamak sanırım her gün olan bir olay değil?) blizzard'a laf atıyorsunzu.
ilginçtir, öldürdüğü yaratıktan gold çıkmamasından dolayı bile blizzard'a laf edicek insanlar. çatacak yter arıyorlar :P

blizzrd zevkli oyunlar yapar. ama hikayeyi, questleri, combat sistemini, müzikleri, atmosferi es geçip, sırf migration ertllenendi diye blizzard'a çatmak biraz abes oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...