Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ıstatıstık gorenler,yardım pleasee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw bu ıstatıstığı napcamm??
nasıl calışılır napılır??
ozellıkle tıbbı ıstatıstık goren arkadaslar nasıl basettınız lutfen yardım edın kafayı yıycem walla bısey anlamıyorumm tıptakı en zor derslerden bırı olduğu için mıllet sallıyomus sınawda ama cwplamak zorundayız
yardım edenlere sımdıden coook tesekkur ederımm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
aslında konuyu açarsan belki yardım edebiliriz hangi konuları gördünüz anlamadığın özel bişey varmı vs.....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
ya mesala ıstatıstıkte cok kullananılan terımler ıde bısey wermıs:
dıkotom
dağılım
değişken
insidans... vs
bunları hıc anlamıorum sonra arastırma tiplerı falan war bunları da ezberlıycem mı napcam bılmıorum
werılerın ozellıklerı war sınıflandırılması, uyum..
en son da tablo yapımı gorduk frekans dağılım tabloları
tablo tıplerı falan yanı bunları yazdım ama bunun yanında abuk sabuk bısuru tanım falan werdı ben bunları bıle anlayamadım ya ne tawsıye edersınız dırek ezberleyım tanıımları ole mı gırıyım sınawa yoksa anlamaya calışsam cok mu uğrasmam gerek??[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
istatistik oldukça zor bi ders bence bizde efsane derslerden değildi kolayda değildi pek, sizde durum nedir bilmiyorum ancak yıllardır gelen klasik tip sorular varsa biraz daha ezberle olayı götürebilirsin ancak her yıl efsane sorular geliyosa ve her soru sendende bişeyler istiyosa ezberle vermen çok zor.
tüm terimleri ayrı ayrı anlayıp yorumlayabilmen gerekir bide tabloları ve konuları sorular üzerinde öğrenmek her zmaan daha akılda kalıcıdır teorik anlatım pek öğretici değil(yada ben sorudan anlıyorum) özel bi soru sorsan belki cevap veremem dersi vereli 3 yıl oldu ama çalışma taktiği olarak bu iki şeyi önerebilirim olabildiğine soru çöz ve terimleri ezberleme iyi anla.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
cooook tesekkur edrım ya ben de ornek falan bulmaya calışıyım en ıısı anlamadan ezberlenmıor cunku saol yardımın ıcın[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ya cıdden öle bırılerını bulsam ıı olcak ama mıllet burnundan kıl aldırmıo kı not bıle zar zor werıolar yada wermıolar artıstler yaw[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
eet selcuk tıp[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ben ingilzce görüyorum gayet anlıyorum ama biri tükçesini anlatınca sarsıntı geçiriyorum kafamda stardart devision diye birşey oluşturmuşum ne hoş ona standart sapma dedilermi bir garip oluyorum... =//[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Mesaj tarihi:
dostum uni 1 de iken almıştım o dersi benım gibi yap sende.ç hiç çalışmana gerek yok. uludağ üni.sinin meşhur çim alanında yatarak ders çalıştım ve son anda karar vermiştim sıava girmeye vize 30 final 35 çan eğrisiyle geçmiştim.send eööle yap.(not:şuan 5.sınıfatyım) :)[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!..
Mesaj tarihi:
hıı yanı calışma nasılsa yapılmıo bu salak ders dıyosun
ok baba saol
*!rahatlar gewser derın bır oh ceker* ;;)))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
up
belkı yardımcı olcak bırılerıdaha cıkar
basımın belası ders bööhhüü[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Bende aynı durumdayım aslında bu sefer mat çalıştıracak adam arıyorum. Temel matematik duyrulur :D Bu arada çok ciddiyim yane şöyle pazar gününü ayırmak isteyen gönüllü varsa şöyle bi asal sayılar, üslü sayılar, denklemler, fonksiyonlar vs vs. bi yardımcı olursa sevineceğim :)
Mesaj tarihi:
eheh cok fenasiniz kahve molasi vermistim istatistik vs dusunmicektim =)

Famy istatistik ile ilgili olarak elimde birascik ordan buldan buldugum notlar var.. cogu ingilizce ama.. onlari da yollarim istersen bir sekilde.. ama linkteki de yardimci olur.. cogu formuller var.. ornek tablelar vs.

ayrica sakin isini can egrisine birakma..eger hocanizin verdigi tablelar varsa uzerlerine kopya yaz.. eheh..

http://mimoza.marmara.edu.tr/~cahit/Yayin/belge/ista/

edit : url - icerik

[Bu mesaj psi tarafından 06 Kasım 2005 04:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya cok saol yardımların için
cok ıı oldu bu sımdılık ıdare eder sanırım
tekrar tesekkur ederım herkesee[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ya coookk saool tekrar tesekkur ederımmm[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!!
so much for my happy endıng...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
bu lanet dersi alttan aliorum, yarin da midterm var.. onemli degil inan hic zor olmadi yardim etmek, yeter ki gec.. bosuna ugrasma bi daha=)
daha fazla not buldum ama kziolar yardimlasmaya burda eheh. gerekirse pmden belirtirsin famy.
bol sabır.[signature][hline]- psidø -
  • Yeni Oluştur...