Samah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 LvL 60 Priest. Bladefist te,rank 7. 500 kusur gold var uzerinde,haftada 3 gun MC yapan bi guildde ve su anda en ust dkp ye sahip.eger hemen satılmazse zaten ilk epicini 1 2 gun içinde edinecek.Mmm baska ne var 300 tailor 165 enchanter vardı.fiyat olarak 300mılyon dusunuyorum..ozel msj la haberlesirim ilgilenenlerle,herkese iyi eglenceler[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 60 undead priest 2 trancendence 3 prophecy anathema- benediction hide of the wild shard of the flame epic at 300 ytl ye satılırken epıuc sız prıestı 300 ytl ye satmak sence mantıklımı?... neyse saygı duyarım ınsallah satarsın[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sortilege Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 7500G Küsür Gold diyosun... BöööööööHhhHHhHh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sortilege Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 + Sadece Gold'ları satarak bile 300'ün kat kat üstü para kazanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 rank = 7 500 kusur gold[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yanlıs anlasılmasin evet rank7 parasi ise 500 kusur gold.walla fiyatlarada hiç bakmadim boyle uygun gordum.baska uygun goren olursada satarim işallah[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hm goldunu ayrı sat bence 100 dolar eder ebayde onun dışında sadece karaktere yanlış anlamadıysam epic set parçası çok yok ustunde bence 300 biraz fazla 250 flm daha uygun gibi Türkiye'de elden para alma yöntemiyle satmak istiyorsan ama ebayde 500 dolara kadar gider bu karakter...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 1.000g IGE de $104 MOGS da $94[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 haklısınız sanırım epic item li char lar 300 ise benim Priest etmez 300YTL.isteyen cikarsa 250 240 a birakicam. iyi eglenceler herkese[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar