Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 holey[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Alıntıla
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 welcome janem benim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayırlısı ossun sabrna...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 . [Bu mesaj Sabrina tarafından 04 Kasım 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 herkes aşkını patiye taşıdı.. bendemi taşısam napsam .. yok yok kalp beni bozar :D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hayırlı olsun...[signature][hline]AreYouGay Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yeni nickin hayirli uğurlu olsun :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben niye acaba bu konuyu okumadan sabrinanın sweetshdow olduunu anladım ???[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hayırlara vesile olsun efenim[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 İ KİSS YOU[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 beyü yapabilionmu[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Alıntıla
OogieBoogie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sabrina çok iyi büyü yapar.Di mi kıs? :)[signature][hline]Hey teachers, leave them kids alone, All in all you're just another brick in the wall. Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu sefer "diğ" esprisini yapmıyorum.Buralarda böle espriler sevilmez =)[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Aaa nik mi değiştin hayırlı olsun :P[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 11:19 tarihinde demiş ki: İsim değiştirmek neye hizmet eder ki yaw! Önemli olan insanlık isim deil:D :tup:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :tdown: :tdown: :tdown: İnsanlık rulez ama nik deişimi de hizmet eder zevke. [signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 08 Kasım 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :tdown:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.