Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 1)Öncelikle 400-400 px bir sayfa açıyoruz. 2)Dilediğimiz bir yazıyı yazıyoruz [spo1=Örnek-1][/spo] 3)Layer-Layer Style-Blending Options menüsünü açıyoruz.Pencerenin solundaki şeyleri sırayla,resimlerdeki gibi editliyoruz. [spo2=Drop Shadow][/spo] [spo3=Inner Shadow][/spo] [spo4=Inner Glow][/spo] [spo5=Bevel ve Emboss][/spo] [spo6=Bevel ve Emboss-Contour][/spo] [spo7=Satin][/spo] [spo8=Color Overlay]Buradaki renk size kalmış.[/spo] [spo9=Gradient Overlay][/spo] 4)Sonunda bütün bu ayarları yaptıktan sonra,resmimizin şuna benzemesi lazım. [spo10=Örnek-2][/spo] [signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..[Bu mesaj Lancelion tarafından 05 Kasım 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aradığım birşeydi. güzel olmuş saol.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hmm güzel yapmısın saol[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ellerine saglik, inanıyorum paticik sayesinde fotoşap özrümü yenicem birgun;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: dory, 06 Kasım 2005 13:06 tarihinde demiş ki: ellerine saglik, inanıyorum paticik sayesinde fotoşap özrümü yenicem birgun;) bende[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bi site vardı orda milyon tane font vardı bu kadar kasmadan yapardınız durun hatırlicam yazıcam buraya[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) [url=http://www.fenerbahce.org]fenerbahçeurl] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar