Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC nin ağırlaşması

Messor

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda baya bir ağırlık var PCde ve format atmak ölüm demek gözüm yemiyor açıkçası. Açılış yavaş değil de, kullanımı ağırlaştı. Ayrıca dikkatimi çeken birşey; dosyaları gezerken birden bir yavaşlama geliyor, task manager a baktığımda explorer CPU %50 kullanıyor. Explorer ı kapatıp açınca düzeliyor(internet explorer değil, mozilla kullanıyorum). Defrag ettim çok fark olmadı, virüs tarattım bi iki bişey temizledi. 3 tane USB cihaz vardı çıkardım kullanılmadıkları sürece yine bir fark yok. Msn plusı deaktif ettim yine bi fark yok. Ad aware de temizledi bi kaç şey, spysweper a zamanım olmadı açıkçası. Sistem baya iyi yavaşlamanın altında bişey var yani : ) İstediğim şey sistem i her yönden inceleyecek, gereksiz dosya/start up/dll/registy kayıtlarını silecek bir program. Norton indiriyorum işimi görür mü? Gerçi kaspersky kullanıyorum. Winamp bile geç açılır oldu. Ha bi de, eskiden sıcaklık değerlerim daha düşüktü. Şu an işlemci 53-55 C ve fan 3500 devir. Eskiden daha azdı(bu arada işlemci prescott ısınma normal tabi).[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

100 gb dolu olan 160 lık D: sürücüsünün defrag ı 2-3 dk sürüyor. Ama 65 i dolu olan C: nin defragı saatler alıyor. Bu da ilginç.[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...