Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son zamanlarda baya bir ağırlık var PCde ve format atmak ölüm demek gözüm yemiyor açıkçası. Açılış yavaş değil de, kullanımı ağırlaştı. Ayrıca dikkatimi çeken birşey; dosyaları gezerken birden bir yavaşlama geliyor, task manager a baktığımda explorer CPU %50 kullanıyor. Explorer ı kapatıp açınca düzeliyor(internet explorer değil, mozilla kullanıyorum). Defrag ettim çok fark olmadı, virüs tarattım bi iki bişey temizledi. 3 tane USB cihaz vardı çıkardım kullanılmadıkları sürece yine bir fark yok. Msn plusı deaktif ettim yine bi fark yok. Ad aware de temizledi bi kaç şey, spysweper a zamanım olmadı açıkçası. Sistem baya iyi yavaşlamanın altında bişey var yani : ) İstediğim şey sistem i her yönden inceleyecek, gereksiz dosya/start up/dll/registy kayıtlarını silecek bir program. Norton indiriyorum işimi görür mü? Gerçi kaspersky kullanıyorum. Winamp bile geç açılır oldu. Ha bi de, eskiden sıcaklık değerlerim daha düşüktü. Şu an işlemci 53-55 C ve fan 3500 devir. Eskiden daha azdı(bu arada işlemci prescott ısınma normal tabi).[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Mesaj tarihi:
pcyi uzun süre format atmadan kullanıyorsan sık sık defragmentation yapman yararına olur...[signature][hline]...Nevermore...

[Bu mesaj CravingReaver tarafından 07 Kasım 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
100 gb dolu olan 160 lık D: sürücüsünün defrag ı 2-3 dk sürüyor. Ama 65 i dolu olan C: nin defragı saatler alıyor. Bu da ilginç.[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
  • Yeni Oluştur...