tipitip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tcpip bu ne güven böyleee.... famy ben nick i değiştirdim bu arada[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: elesso, 19 Ekim 2005 20:29 tarihinde demiş ki: monitörü lcd yerine tft alıp artan parayla daha sağlam bi ekran kartı ve ram almanı öneririm. ahahahahahahaha süper öneri evet:D neyse topikle alakalı olarak belirtmem gerek ki böyle bir kız çevremde olsa sana bırakmam, ben evlenirim. Kusura bakma :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 böyle bir sevgilim vardı ama ayrıldık ben onu çokk seviyordum oda beni ama ayrıldık :(:(:(:(:(:(:( ühüüüüüüü büğüüüüüü :(:(:(:([signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: dory, 19 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: pc toplar gibi kız toplamak, yeni moda beah Terzi usulü kız üretilir. Siz isteyin biz yapalım. Hayallerinizin kadını 30 iş günü içerisinde kapınızda. Ayrıca endişelenmenize gerek yok. Müşteri memnuniyeti ve gizlilik önem verdiğimiz değerler! (paranızdan sonra tabii..) Kargo "Dasaaa Home Appliances" adına bir buzdolabı kutusunda gelecek. Ürünümüzden memnun kalmazsanız 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Eğer yarım saat içerisinde siparişinizi verirseniz ilk çocuğunuzu biz yapıyoruz! Bu harika kampanyayı kaçırmayın![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 apuhehaha süper yazmişin güldürdün :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi ben evlenmem diyodum ama varsa böyleleri bide az konuşanı tabi ben de evlenirim valla bu icat ütü falan da yapıomu ?? :D[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 whahah bu nee yaa pazardan domates seçiyo sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aslında o dna manipulasyonları senaryoları varya gelecekten gelip filan eheh kendime bi adet hollanda - çin melezi (bkz: kristin kreuk) iyi huylusundan güzelinden bana tapacak cinsinden ısmarlamak istiyorum ya lütfen allah aşkına yapın bi güzellik :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tüh be elimdekinin boy 1.71 neyse topuklardan biraz törpüleyim yollarım sonra sana.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar