vimpir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben semiom kardesim zorlami:)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 cep telefonuna deli gibi java oyunlar indirilebiliyorum.filmler,mp3 ler.süper program[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 pro kullanıyorum bende ama downloadları ekledikten 15 dakka icinde indirdim indirdim yoksa need more sources a dusuyor.bunun nedeni az dosya paylastıgım icin mi.25 dosya falan vardı sanırım paylastıgım. bi de bakyıım mp3leri acıyım share a ne olacak. ayrıca bunun icin sourcesları her ne biliyim 10 dakkada bir yenileyen program varmıdır biliyormusunuz?ornek kazaa speed up gibi..[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ınstallııng javada kaldı yaw :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 uzun sürüyo o java yüklemesi ama önerim javayı kendin yüklemendir ama bekle çözülür[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benim ki nie Türkçe değil :-? Şu Setup'ın linkini rica edebilir miyim acaba ??? [signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 05 Kasım 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 uzun suredir kullanıyorum gercekten çok iyi :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sadece mp3 için database güzel aradığımı buluyorum ama programın kendinden pek memnun değilim ben java olmasından mıdır bilermiorum ares gibi değil ya... vede çok ram yiyo.. programı düzgün yapsınlar kullanalım mutlu mutlu.. P.S : geçen bi tane fake çıktı karşıma...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 elinde pro versiyonu olmayanlar şöyle yapsınlar girsinler limewire ın program arama seçeneğine oraya " limewire 4.9 pro" yazın orda zipli dosyanın içinde çıkıyo sanırım pro versiyonu indirin en son pro versiyonunu turbo charged takılın. ;) bi de 40 dolar mı vercem proya heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hmm gercekten guzel programmıs begendım mp3 ıcın ıdeal baya detaylı yanı saolun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 soulcube ohaoıah[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 1 aydir kullaniyorum.mukemmele yakin bir program.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Limewire'a boşuna zaman ayırmayın... Onu silin ve yerine "Frostwire" kurun... LW'ı yaratan ekibin ücretsiz ve GPU lisanslı programı. Kendi dediklerine göre LW'de uğraşıp göremeyeceğiniz dosyaları da görmenizi sağlıyor üstelik. (Turbo falan diyorsunuz ya hızlı indirme vesaire... Hepsi açık zaten bunda) Hayırlı olsun...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... [Bu mesaj kymophobia tarafından 06 Kasım 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ona da bakarız tabi bir ara saol kymo[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Vazifemiz... Yalnız bu da Java kuruyor eğer sistemdekini beğenmezse, söyleyeyim dedim.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 daha doğrusu kuramıyor java :) takıldı bendede java yüklerken oldum olası sevmem zaten javayı[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bayadır kullanıyorum.prosunu indirin derim arama yaparak kendi icinde. ama her ne kadar iyi olsada emuleye yetisemiyor.fake cıkma olasıkları gene fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 emuleye kimse yetişemez zaten babadır o. bende frostwire kurdum güzele benziyor[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben 3 kbyle falan ındırıorum ya :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 upload a sınırlama getir 1 mesela gibi ve cok dosya paylas diyim o sekilde max hızla indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 LW, Frostwire nere, DC++ nere...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben kullanıyorum. ares'ten sonra en fazla sevdiğim p2p programlarından biri ve gayette başarılı olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aylardır yırtıyorum bi taraflarımı limewire diye =) bilen bilir.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 niye yırtıyon ki[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 millet hala kazaa, ares vs.. kullanıyor da ondan[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar