Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk beşgeni :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzelsin anladık ehe=) yaa bırak yaa gawurdan damat mı olur!!

*kıskanır*[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Mesaj tarihi:
ovv cevap da yok yalnız durumlar nane limon galiba[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly
With you I lived among the kings, how could this ever die

[Bu mesaj Giovanni tarafından 07 Kasım 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Ben de konuyla ilgili bir resimle, dünyanin en güzel 3 kadinini aciklamak istiyorum.

Mantik cercevesinde, bunlarin lezbiyen olup birbirlerine asik olmalari gerekir, anca öyle kurtarir.

[spo1=ahada][/spo][signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Mesaj tarihi:
said:
Othranx, 07 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
bi sonraki tutorial ımız : patideki kalplilerin balonlarını nasıl patlatırız - gıcık oluyorum- şeklinde olacaktır duyrulur :P

khahahahaha
Mesaj tarihi:
said:
Redogski, 07 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
ruby yoksa sen erkekmisinO_o

haha oha daha neler :D gay miyim ben :D
erkek değilim :D
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 07 Kasım 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
güzelsin anladık ehe=) yaa bırak yaa gawurdan damat mı olur!!

*kıskanır*

senden güzel olmiim :)
Mesaj tarihi:
said:
ruby, 05 Kasım 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
bu ne ya?! bi yere yabancı gelin gidicem ya da yabancı damat getiricem ama,durun bakalım :D
simdi ben bu halime üzüliyim mi seviniyim mi? bıktım çünkü o ruslardan ve salak justinden.

Ruby dusundugun seye bak Belcika'da yasayan komsu bana gel sen : ) olmaz mi ? Hem hersey cozulur bak. Ben birde Nuri hocama sordum, dedim caiz mi ? Dedi caiz. .

: )[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Mesaj tarihi:
Daha sevimli bir oyun olan kutu kutu penseyi tavsiye ederim. Hem ne kadar kibar geliyor kulaga.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Mesaj tarihi:
değişik şeyler deniyebilirsiniz mesela..[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Fazlalardan 2sini buraya gönder barim benim kankiler ayni anda erkek ark.larindan ayrildi teselli niyetine :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
ruslarla aram çok bomba demişsin yokmu şöle tanıştırcağın arkadaşın yapsana pati halkını (başta bana) bi kıyak
tanıştırsana bizi kızlarla kaynaşalım:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Viskhii, 07 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
ruslarla aram çok bomba demişsin yokmu şöle tanıştırcağın arkadaşın yapsana pati halkını (başta bana) bi kıyak
tanıştırsana bizi kızlarla kaynaşalım:D

oo hemen :D nasil istersin kizil sarisin :D:D ehehhe
Mesaj tarihi:
beyaz tenli kırmızı yanaklı
incecik çıtı pıtı hafif meşref şöle işveli cilveli fena olmaz hani:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
  • Yeni Oluştur...