Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk beşgeni :P

ruby

Öne çıkan mesajlar

said:
ruby, 05 Kasım 2005 03:26 tarihinde demiş ki:
bu ne ya?! bi yere yabancı gelin gidicem ya da yabancı damat getiricem ama,durun bakalım :D
simdi ben bu halime üzüliyim mi seviniyim mi? bıktım çünkü o ruslardan ve salak justinden.

Ruby dusundugun seye bak Belcika'da yasayan komsu bana gel sen : ) olmaz mi ? Hem hersey cozulur bak. Ben birde Nuri hocama sordum, dedim caiz mi ? Dedi caiz. .

: )[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Daha sevimli bir oyun olan kutu kutu penseyi tavsiye ederim. Hem ne kadar kibar geliyor kulaga.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Fazlalardan 2sini buraya gönder barim benim kankiler ayni anda erkek ark.larindan ayrildi teselli niyetine :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

ruslarla aram çok bomba demişsin yokmu şöle tanıştırcağın arkadaşın yapsana pati halkını (başta bana) bi kıyak
tanıştırsana bizi kızlarla kaynaşalım:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 07 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
ruslarla aram çok bomba demişsin yokmu şöle tanıştırcağın arkadaşın yapsana pati halkını (başta bana) bi kıyak
tanıştırsana bizi kızlarla kaynaşalım:D

oo hemen :D nasil istersin kizil sarisin :D:D ehehhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...