beybin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 güzelsin anladık ehe=) yaa bırak yaa gawurdan damat mı olur!! *kıskanır*[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 skeleton dan memnun değilsin anlaşılan=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ovv cevap da yok yalnız durumlar nane limon galiba[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die [Bu mesaj Giovanni tarafından 07 Kasım 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nane limon olsada içsek lan.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi sonraki tutorial ımız : patideki kalplilerin balonlarını nasıl patlatırız - gıcık oluyorum- şeklinde olacaktır duyrulur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben de konuyla ilgili bir resimle, dünyanin en güzel 3 kadinini aciklamak istiyorum. Mantik cercevesinde, bunlarin lezbiyen olup birbirlerine asik olmalari gerekir, anca öyle kurtarir. [spo1=ahada][/spo][signature][hline]WoW EU - MagtheridonPenthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain TrainEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ruby yoksa sen erkekmisinO_o[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok artık 5 tane!! o zaman sayı 6 yapalım :) beni seç beni seç !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 neyse yazmıım... hay allam yaa akıl fikir ver... [Bu mesaj bartman tarafından 07 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Othranx, 07 Kasım 2005 01:07 tarihinde demiş ki: bi sonraki tutorial ımız : patideki kalplilerin balonlarını nasıl patlatırız - gıcık oluyorum- şeklinde olacaktır duyrulur :P khahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Redogski, 07 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: ruby yoksa sen erkekmisinO_o haha oha daha neler :D gay miyim ben :D erkek değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: beybin, 07 Kasım 2005 00:46 tarihinde demiş ki: güzelsin anladık ehe=) yaa bırak yaa gawurdan damat mı olur!! *kıskanır* senden güzel olmiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: ruby, 05 Kasım 2005 03:26 tarihinde demiş ki: bu ne ya?! bi yere yabancı gelin gidicem ya da yabancı damat getiricem ama,durun bakalım :D simdi ben bu halime üzüliyim mi seviniyim mi? bıktım çünkü o ruslardan ve salak justinden. Ruby dusundugun seye bak Belcika'da yasayan komsu bana gel sen : ) olmaz mi ? Hem hersey cozulur bak. Ben birde Nuri hocama sordum, dedim caiz mi ? Dedi caiz. . : )[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ruby bunlara taş kağıt makası öğret sonra kapıştır kim kazanırsa artık :-P[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Daha sevimli bir oyun olan kutu kutu penseyi tavsiye ederim. Hem ne kadar kibar geliyor kulaga.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 değişik şeyler deniyebilirsiniz mesela..[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: kingpin, 07 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: değişik şeyler deniyebilirsiniz mesela.. whahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Fazlalardan 2sini buraya gönder barim benim kankiler ayni anda erkek ark.larindan ayrildi teselli niyetine :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 pentagram çiz, köşeleri o elemanlar, ortayıda sen doldur. sonra ayin mayin yapın, topluca intihar edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ruslari yolliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ruslarla aram çok bomba demişsin yokmu şöle tanıştırcağın arkadaşın yapsana pati halkını (başta bana) bi kıyak tanıştırsana bizi kızlarla kaynaşalım:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Viskhii, 07 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki: ruslarla aram çok bomba demişsin yokmu şöle tanıştırcağın arkadaşın yapsana pati halkını (başta bana) bi kıyak tanıştırsana bizi kızlarla kaynaşalım:D oo hemen :D nasil istersin kizil sarisin :D:D ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 beyaz tenli kırmızı yanaklı incecik çıtı pıtı hafif meşref şöle işveli cilveli fena olmaz hani:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 desperate housewives'ı da isleme sen:D edit:yine sıçtım alıntı yaparkeen:( [Bu mesaj -alatariel- tarafından 07 Kasım 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şş özelden bakiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar