kator Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaslar bi iksir var_ sizi bazen iskelet bazende cüceye ceviren onun adini bilen ve nereden alabilecegimi bilen birisi varsa bana bilgi verebilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o iksir deil.sanırım blizzard ın cadılar batramı için yaptığı bi eglence.cadılar bayramı bitince onlarda kalktı.gelçi benim cantamda 3 tane daha war.gec kaldın yani :D[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tanaris e gidiceksin. Auction House a inmeden,sagda bir goblin var.Ondan quest ini yapıcaksın.Yaptıysan alıcaksın yeşilimsi bi potion dır.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm bunu bilmiodum.özür dilerimm :)[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Noggenfogger.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 biliyorum konuyla alakasız ama biri lightning's blade forum unu güncelleyebilir mi bişi yazıcam 100 msjı geçmediğim için yazamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar