kator Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Arkadaslar bi iksir var_ sizi bazen iskelet bazende cüceye ceviren onun adini bilen ve nereden alabilecegimi bilen birisi varsa bana bilgi verebilirmi.
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o iksir deil.sanırım blizzard ın cadılar batramı için yaptığı bi eglence.cadılar bayramı bitince onlarda kalktı.gelçi benim cantamda 3 tane daha war.gec kaldın yani :D[signature][hline]Power of Priests
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tanaris e gidiceksin. Auction House a inmeden,sagda bir goblin var.Ondan quest ini yapıcaksın.Yaptıysan alıcaksın yeşilimsi bi potion dır.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hmm bunu bilmiodum.özür dilerimm :)[signature][hline]Power of Priests
Giber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Noggenfogger.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 biliyorum konuyla alakasız ama biri lightning's blade forum unu güncelleyebilir mi bişi yazıcam 100 msjı geçmediğim için yazamıyorum...
Öne çıkan mesajlar