Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf the Cüneyt

zarek

Öne çıkan mesajlar

eksidekiler de başka yerden almışlar ama tam dogrusu deıl
becerememişler
bunu cuneyt deıl kadir inanır diyor.
tabi bunu seslendıren de ata demirer di galiba.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

neden mesajı tamamen sildinki ? ben merak ettim şimdi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bunu daha önce görmüştüm, ilk gördüğümde bende gülmüştüm buna :) ama bunun gandalf ile alakasını çözemedim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasin yazdigi buydu

gandalf the cüneyt : bak saruman bu büyü işlerini bırakacaksın, sauron'u da alıp yarın buradan ayrılacaksın.
saruman: you have no power here, gandalf the grey
gandalf the cüneyt : tepemin tasını attırma, höyt! (saruman tokat darbesiyle yere yığılır,
arkasındaki hobbitlere döner), siz minik yavrucaklar o yüzük kiminse verin bida da burnunuzu sokmayın böle şeylere...

bak yönetmen bey 1 saatte bitirdim filmi ne gerek var 3 film çekelim 3 film çekelim sen bizim ne zorluklarla buralara geldiğimizi bilmiyorsun galiba...

konunun devamini sozlukten okuyabilirsin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş yalnış yazmış metni eger ata demirerinkiyse. dogru metin soyle:

Kadir abi kartalla sarumanın kulesine yanaşır:

- Saruman, köpek!
tövbe edeceksin!
eyüp camisine gidip tövbe edeceksin!
yoru gandalftan özür dile!
Bundan sonra da adın saruhan
He bu arada
O yuzukte kiminse verin ayıptır...
Sosyal ağlarda paylaş

neyse yeni konu açmıyım.
"su katiyorum
polisin biri yolda yürürken küçük bir çocugun çamurla oynayip.birseyler yaptigini görüyor ve yanina yaklasip soruyor:
"-ne yapiyorsun yavrum?" - polis yapiyorum. nasil yapiyorsun? -su katiyorum,kum katiyorum,bok katiyorum.
bunun üzerine polis çocuga bir ik tokat atar.bir iki gün sonra cocogu tekrar çamurla oynarken görür ve sorar:
- ne yapiyorsun küçük?- polis yapiyorum .- nasil yapiyorsun?-su katiyorum,kum katiyorum,bok katiyorum.
polis kizar ve yine bir iki tokat cocuga akseder.yine aradan üç bes gün geçer ve polis çocogu yine çamurla oynarken görür
ve artik akillanmistir diye yanina gider ve sorar.- ne yapiyorsun? -jandarma yapiyorum,-nasil yapiyorsun.
-su katiyorum,kum katiyorum. -bok katmiyormusun? iiiihh!!- niye ?-bok katinca polis oluyor."[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...