CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ^^ burdan: speedtest.ttnet.net.tr/[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bunu siteme koyacam :Ç[signature][hline]- hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya. - evet canım vardı, burda yazıyo raporda. - hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canım.. ben arıyorum konsolosu. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 güzeeel güzell =) 256k yım ama sınırsızım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi bende ciddi ciddi bakıyom görünce hönk dedim yarıldım resmen[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 paticiğin ismini antitelekom yapıcam[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar