December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bakanı makamında basacak değildik ya elimizden geldiği kadarını yapıyoruz,utanmamazlık onlara aittir göz göre göre kullanıcıları aptal yerine koymaya çalışmak.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 eger 512'ye gecip aylik 99 milyon ucreti vereceksiniz derlerse ben adsl'i kapattiririm. terbiyesizlik yani bu. butun kuruluslar ozellestirildikce boyle olursa yandik. said: 256/64 Kbps hızında sınırsız internet bağlantısına sahip kullanıcılar ise isterlerse aynı hızda kalacak ya da ekstra para ödeyerek üst tarifelere geçebilecekler. ntvmsnbc [signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' [Bu mesaj Math- tarafından 31 Ekim 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Chemical, 30 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ya işte koyun denilen insanlar böyle oluyor ya mantıklı konuştuğunu sanıyorsun ama bilgi eksikliğin var bu konuda araştır biraz. ne biçim konuşuyosun sen ya biliyoruz neyin ne olduğunu merak etme sen..ben protesto etmiyelim demiyorumki ama bi zamanlar bunlarda yoktu şimdide millet çıkmış yok film download edelim adsl çöksün yok patlasın nedir bu olay ben bunu anlamıyorum..evet sesimizi duyurmamız lazım evet bi şeylere isyan etmemiz lazım ama bu kadarıda fazla yok çökertelim yok patlatalım..biz de protesto ettik biz de kafamızı soktuk ama benim anlatmak istediğim eskiden bu kadarıda yoktu[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kimsenin dlye abanmasıylan net patlamaz zaten millet fantazilerde.Bunun yanında telekome ne yapılsa hakediyorlar.[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: fenerbahce, 31 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 30 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ya işte koyun denilen insanlar böyle oluyor ya mantıklı konuştuğunu sanıyorsun ama bilgi eksikliğin var bu konuda araştır biraz. ne biçim konuşuyosun sen ya biliyoruz neyin ne olduğunu merak etme sen..ben protesto etmiyelim demiyorumki ama bi zamanlar bunlarda yoktu şimdide millet çıkmış yok film download edelim adsl çöksün yok patlasın nedir bu olay ben bunu anlamıyorum..evet sesimizi duyurmamız lazım evet bi şeylere isyan etmemiz lazım ama bu kadarıda fazla yok çökertelim yok patlatalım..biz de protesto ettik biz de kafamızı soktuk ama benim anlatmak istediğim eskiden bu kadarıda yoktu eskiden şu da yoktu muhabbetleri sıkmadı mı artık ? eskiden fb mi vardı?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: December_Flower, 31 Ekim 2005 19:33 tarihinde demiş ki: said: fenerbahce, 31 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 30 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ya işte koyun denilen insanlar böyle oluyor ya mantıklı konuştuğunu sanıyorsun ama bilgi eksikliğin var bu konuda araştır biraz. ne biçim konuşuyosun sen ya biliyoruz neyin ne olduğunu merak etme sen..ben protesto etmiyelim demiyorumki ama bi zamanlar bunlarda yoktu şimdide millet çıkmış yok film download edelim adsl çöksün yok patlasın nedir bu olay ben bunu anlamıyorum..evet sesimizi duyurmamız lazım evet bi şeylere isyan etmemiz lazım ama bu kadarıda fazla yok çökertelim yok patlatalım..biz de protesto ettik biz de kafamızı soktuk ama benim anlatmak istediğim eskiden bu kadarıda yoktu eskiden şu da yoktu muhabbetleri sıkmadı mı artık ? eskiden fb mi vardı? tamam özür dilerim napıyosanız yapın kafamı sokuyonuz bacakmı sokuyonuz kolay gele[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bak işte adam mesajı okuyup biraz etrafına bakıcağına bana laf sokmaya çalışıyor, sivri ucu batırınca sesi çıkıyor birtek oda bana.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 şu mail olayında tek sunucu/ip den çıkıyo mailler bi tepki olarak gelen email değerlendirmelerinde bana kalırsa farklı ipler baz alınsa gerek çünkü bi rastgele isimler adında bi sürü spamda yapılabilir o ilen siz en iyisi kendi mail adresinizden atın[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Chemical, 31 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: bak işte adam mesajı okuyup biraz etrafına bakıcağına bana laf sokmaya çalışıyor, sivri ucu batırınca sesi çıkıyor birtek oda bana. öfffffffffff[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arkadaşlar TT'ninde belirttiği gibi GARANTİ EDİLMEMEK KOŞULUYLA yapılan bi uygulama eğer yeterli derecede protesto edersek değiştirilebilir.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 su sitelerinizdeki yalan resimler olmasa gazete ve televizyonlara fax cekicektim. ayrıca bildirgeyi 2000 kişiye gönderdim. içinden 10 kişi de olsa bize katılıp gönderirse devam eder.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sitede yalan resim yok değiştirdik. www.telekomprotesto.tk[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: _AvengeR_, 01 Kasım 2005 13:50 tarihinde demiş ki: http://www.haberturk.com/news/203520.html fiyatlar cok normalmiş http://www.ntvmsnbc.com/news/347859.asp buda ntvdeki haber saat 14.10da ntvye sorun programnıda konu adsl.. [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 01 Kasım 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] konuk Mehmet EKİNALAN [signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 01 Kasım 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ADSL TARTIŞMASI BÜYÜYOR! KONU MECLİS GÜNDEMİNDE CHP Denizli Milletvekili Mustafa Gazalcı, Türk Telekom'un uygulamaya koyduğu yeni ADSL ücret tarifesinin, internet kullanımının yaygınlaşmasını engelleyip engellemeyeceğini sordu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Benim kafam girsin bu telekom müdürü adam tam bir mal kardeşim. İngiltere'de satılan 2048K internet fiyatıyla bizim 512'yi karşılaştırıo. mal bu ya.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ntv yi açın[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben bu adamıyolda görürsem döverim[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 internet kullanimini engellemez bilakis yayginlastirir. 29 ytl`ye adam film-muzik indirmeyen, oyun oynamayan sadece site gezip, mail okuyan, gunde sadece yarim saat baglantida kalan adama hizmet goturuyor. gerisi zaten yasadisi. Diyeceklerdir cevap olarak. Ben bunlarin orumcek kafalarini icne edeyim. Kore salakti. adamlarin ilk isleri herkeze genis bant sinirsiz internet hizmeti sunmak oldu. korenin 15 sene once ekonomik olarak bizden farki yoktu, imkanlar ayniydi. simdi blizz server aciyor bu ulkede. ufuklari yok, eksikler.[signature][hline] [Bu mesaj rahatsiz tarafından 01 Kasım 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende ntvye dogru yola cıkıyorum birazdan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Durumla ilgili hiçbir gelişme olmadı sanırım tepki veriliyor ama ciddiye alan yok.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yalana bak video çek mp3 çek 3gb BİTMEZ DEDİ[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bana gelen bir haberden söz etmek istiyorum . Bi arkadaş mühim kişi bana şunu söyledi : Bu 512lik artış sadece belirli düzeydeki kullanıcılarda olucakmış (sanırım) . Yani mesela sınırsız kullanan ve öğrenci paketi olmayan kişilerde . Ama tabi bunu söyleyen kişi bunu nereden öğrendi nekadar gerçek o konuda bir şey söylemem . (bunu yazmamın nedeni sizi biraz daha gaza getirmektir) . Telekoma sonsuza kadar kafam girsin .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Degişme oldu biraz,meclise taşindi konu mecliste bençe tepkilerimizi göstermeye devam etmeliyiz özellik şu dk kada ntv ye emailleri atmaliyiz canli yayinda emaillere cevap veriliyor.[signature][hline] [Bu mesaj ocean tarafından 01 Kasım 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 BU HERİFİN BURAYA ÇIKIP AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALMASI Bİ GELİŞMEDİR.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bence protestolar işe yaradı azda olsa sonuçta 256K limitsiz seçeneğini kaldıramadılar. herkesi zorla limitli kullanmaya teşvik edemediler.[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar