gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 walla ben matematikte bagıntı , kartezyen carpım we huseyin yuvakgil'e sinir olurum.[spo1=Mr.Yuvakgil :]lise 3 math hocassı[/spo][signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bi kaç durum hariç matematiği çok severim 1.mantık , tümevarım , kümeler hiiiçç sevmem 2.Komplex diferansiyel denklemlerden nefret ederim...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 differential calculus, integration.... baba konular lafım yok ama kılım.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 matematik cok zevkli aslında ama bildigim konuyu yapamazsam piskopata baglıyorum:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 matematik güzeldir[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eski ilkokul yıl problemlerinde galatasaray fenerbahçe gibi takımların kuruluş yıllarının sorulması. Mesela galatasarayın kuruluşu soruluyo ama cevap 1908 mesela 1905 değil..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Arkadaşlar matematik sevmeyenlere öneririm şiddetle bu kitabı. [spo1=Eğlenceli Matematik][/spo][signature][hline]-Soy un perdedora..-Nightmare Before Christmas-Gerçek efsane topik!-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aaa bende yıne elenceli matematık serısının öldürücü matematık kıtabı war o da cook gusell ben de oneryıım dediim *!önerir*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 nası bi kitap o yaw ?? e war içinde ???[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Matematikde okuyorum mecbur sevecem matematiği. Sevmediğim şeyler ezberlemem gereke teoremlar bide ezber olan tüm şeyler. Bide hay ezberlemenin asdghasfsaghdfs[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Matematikde okuyorum mecbur sevecem matematiği. Sevmediğim şeyler ezberlemem gereke teoremlar bide ezber olan tüm şeyler. Bide hay ezberlemenin asdghasfsaghdfs[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 matematiği severim de kümelerde bazen iki üç soruyu birleştiriyolar okuyosun okuyosun anlamıyosun uyuz oluyorum.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diferansiyelin abuk sabuk kurallarını sevmesem de başka yolu olmadığını bildiğim için saygı duyuyorum en azından hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Hayatım, integral beaaa.seviyorum şu matttmatiiiii[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 geometri ve analitik geo. yu severim matematigi sevmem .........[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yaw..bana lineer cebir de yardım edecek delikanlı arıyorm:D...işi bilsinde hatun da olur....deli gibi ders kaçırdım..bişi de diyemiyorum derse müh. fakültesi dekanı geliyo:d....haliç üni....1 sınıf..elektronik ve haberleşme müh..türkçe..bu arada ben neden lineer alıyorum ya...orda baba gibi C dersi dururken:D:D...bi el atın yaw:D....bide neden hem matematik hem lineer cebir...ikisinden biri yetmiyomu yaw.....daha yolun basında daraldım ben be:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 havuz problemleri en gıcıkları madem doldurcan niye bosaltıyosun madem bosaltıcan niye dolduruyosun???[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende şu matematik problemlerinde sonucun sıfır olmasına gıcık kapıyom.Yani sizin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 0 olsa gene iyi verdikleri her sorunun cevabı 15,8 25,5 gibi sayılar cıkıyo kafayı yiyorum.[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben sırf geometri için katlanıom matematiğe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 matematiğin adını bile duymak istemem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bi uzaklığı eksi bulmak biliyorum matematiğim parlak deil cuk cuk cuk[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bir de yol problemleri var ne zaman görsem sehpa nın kenarında çömelmiş babamın a4 kagıdına çizdiği iki komik araba resmi ile bana bişeyler anlatmaya çalışması ve benim hiç bişi duymadan bön bön bakmam geliyor aklıma[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya sorma o arabalar harika olu haqqat ![signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: rayka, 02 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: mesela ben satırlarca süren problemlerin sonuçlarının sıfır cıkmasına gıcık oluyorum bir hiç için elim yoruluyo o kadar kafa patlatıyorum veya kümesteki hayvanların ayaklarının sayılması çoookkk sinirimi bozuyor aslında matematik ile ilgili herseyden nefret ediyorum fısırdan daha kötü bişe -1 ve daha altı :-( FISIR?[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar