Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matematik problemlerinde en nefret ettiğiniz seylerrrr

rayka

Öne çıkan mesajlar

aaa bende yıne elenceli matematık serısının öldürücü matematık kıtabı war o da cook gusell
ben de oneryıım dediim
*!önerir*[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

yaw..bana lineer cebir de yardım edecek delikanlı arıyorm:D...işi bilsinde hatun da olur....deli gibi ders kaçırdım..bişi de diyemiyorum derse müh. fakültesi dekanı geliyo:d....haliç üni....1 sınıf..elektronik ve haberleşme müh..türkçe..bu arada ben neden lineer alıyorum ya...orda baba gibi C dersi dururken:D:D...bi el atın yaw:D....bide neden hem matematik hem lineer cebir...ikisinden biri yetmiyomu yaw.....daha yolun basında daraldım ben be:D
Sosyal ağlarda paylaş

bir de yol problemleri var ne zaman görsem sehpa nın kenarında çömelmiş babamın a4 kagıdına çizdiği iki komik araba resmi ile bana bişeyler anlatmaya çalışması ve benim hiç bişi duymadan bön bön bakmam geliyor aklıma[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rayka, 02 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
mesela ben satırlarca süren problemlerin sonuçlarının sıfır cıkmasına gıcık oluyorum bir hiç için elim yoruluyo o kadar kafa patlatıyorum veya kümesteki hayvanların ayaklarının sayılması çoookkk sinirimi bozuyor aslında matematik ile ilgili herseyden nefret ediyorum

fısırdan daha kötü bişe -1 ve daha altı

:-(

FISIR?[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o=
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...