Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 limit-integral ikilisi![signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ah ah keşke lise matematiği olsa da nefret etsek haftaya matrixden sınav(vize) var ve malesef kırmızı hap mavi hap olayı değil : ) ondan 2 gün sonra da calculus vizesi ohh daimi fitil insan daha başka ne ister...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Yeniden, FantasTurk ...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 en güzel matematik türev trigo tarzı salak salak para havuzhesaplarından arınmış olandır bence =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 02 Kasım 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 matematik problemlerini, ders/ödev olarak çözmiceksin. o şekilde çözmeye kalkarsan şirazen bozulur, hayatın boyunca nefret edersin. ben hep bulmaca çözer gibi çözdüm, halada sıkıldıkça çözüom..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 matematikten komple nefret ediorum böhühühü....[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 matematigi bulana kafam girsin O_o hayatimda pesimi birakmayan (dil bile okusam!!) tek sey matematik aglamak istiyorum yemin ederim yaa ölene kadar matematik kovaliycak pesimden . matematikte su ana dek cözebildigim bir soru bile hatirlamiyorum ki !?!hepsinden tiksiniyorum!! üstelik karne aldik gecen hafta,bütün dersler 5,matematik fizik ne güzel de siritiyor orda, kocaman bi 0 ! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 eskiden ne güzel elmaları fln toplardıkta şimdi poka sardı ne iğrenç bişidir ya bu matematik.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 mat.te sadece yaptıgım ı$lem hatalarıma kılım.oda duzelıcek in$.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hocanın sırtımı sıvazlayıp gıcık bakışıyla "hadi kerim sen akıllısın çözersin bunu" demesi en nefret ettiğim şeylerdendi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 4 işlem :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 matematiğin her türlüsüne gıcığım![signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Diferansiyel Denklemler..Türev..İntegral..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 en gıcık olduuum şey İğrenç hocalar tarafından yapılmış iğrenç matematik yazılılarıydı..adam 10 sorunun bi tanesinin cevabını yuvarlak ve kare bi sayı vermez hepsi 22,8 vea ne bilyim 0.634 buldururdu.tek avantajı sınawlardan sora ceaplarını net haıtrlıon olmandı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 trıgonometri ,limit tüm lise3 lise 2 konuları hatta sayıları bile sevmem ya bide 500 ile 1800 arsındaki sayılardan bilmem kac tanesi 7 ye bolunur 7 ye bolundügü yetmezmiş gibi 3 e de bolunmesin falan diye ajaip sorular oluyo .[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 valla matematiği çok seviyorum her şekilde ama özellikle sayfalarca çözüp x=x çıkmasına hasta oluyorum süper ya valla sınav ortasında böyle yarıldığım zamanlar olmu[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Telekomu vermişsiniz ama... MATEMATİĞE DE KAFAM GİRSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ortada bi problem yokken problem yaratılmasına kıl oluyorum mesela...[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mehmet'in Ahmet'in parasından bana ne ya ne seviyorlar gösteriş yapmayı...=P[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 matemetik baslı basına bir problem[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya nefret ediyorum şu permütasyondan filan.hayır çatır çatır yaparım da , hiç sevmiyorum yani.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ardarda yaptığım işlem hatalarının üzerine sonunda silginin cart diye kağıdı ayırmasına sinir olurdum[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Artık ÖSS çalışmıyorum çünkü kazandım:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Şimdi matematik problemlerindeki mantık hatalarına kılım...Sanki gerçek hayatta olacabilesi şeylermiş gibi kıl kıl problemleri önümüze atmalarınada...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: IsAbeLLa, 03 Kasım 2005 14:49 tarihinde demiş ki: ortada bi problem yokken problem yaratılmasına kıl oluyorum mesela... haha +1 bide integral pff[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bi de gerizekalı genel yetenek soruları kareyi şöle döndürürsen yandan nasıl görünür arka profili nasıldır falan nefret ederim şekil-genel yetenek sorularından[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar