Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taharet Sorunu...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

said:
ShadowFury, 06 Kasım 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
Ya hala orta çağ deniyo:D Aşın artık yaa 500 yıl geçmiş:D

Hakkaten şimdi sizden bizden titizdir onlar.Taharet te şart değil yani kağıtla filan gayet uygun temizlik yapılabilir...

temiz olsalar ellerini yüzlerini yıkarken akan su kullanırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 06 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Lavabolarını temiz tutuyolarsa yüzlerini yıkarken lavaboya doldurulmuş suyu kullanmaları bi sorun yaratmaz... Öyle balgamı atıp sümüğü döküp lavaboyu öyle bırakırsan tabi pis bişiyde:D

sorun yaratır. ben tiskinirim o adamdan. yeterli bir sorun bence. kaldı ki temizlik açısından da sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

kim nası alıştıysa öyle yapar ben kağıtla silersem bütün gün kaşınırım sinir krizi geçiririm ayrıca iğrendiğim için elimi kullanmıyorum tazzikli su+bol tuvalet kağıdı gayet etkili oluyo bence=) herkesin kıçı kendine adamlar rahatsız olmuyosa bizi ilgilendirmez[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 07 Kasım 2005 08:49 tarihinde demiş ki:
şaka bi yana tuvalet kağıdı + su ile bu iş halledilir ama af byr bokunu avuçlayıp sorra elini teharet bezine silmek çağ dışı...

simdi bu su ve tuvalet kagidi olayi taharet olmuyor mu? Bu devirde kimse sana git taharet bezine sil elini demiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 07 Kasım 2005 08:58 tarihinde demiş ki:
taharet : İslam dini inanışlarına uygun olarak yapılan temizlik.

Bunun bazı kuralları var.Tuvalet kağıdı ile yapamazsın bunu.Sadece el ve su.

Pardon ama bu kaniya nerden vardiniz? Kitabin neresinde yaziyor diyecegim ama din ile ilgili tartismaya girdigi icin topic kilitlenecek. Vakti zamaninda parsomen tuvalette kullaniliyordu da millet mi kullanmadi? 21. yy'da hala bez kullanin diyen kisi bir din bilgini de cikarsa ben ona guler gecerim. Islam'da yobazliga, degisime/gelisime karsi cikanlara yer yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 06 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
Biz yurtdisinda yasiyoruz ; ve islak mendil kullanioruz , cok da memnunuz ..

Olay budur işte en temizi,en hijyeni.
Bebek popoları için satılan içinde 200-300tane olan ıslak mendiller var tuvalet kağıdıyla nerdeyse aynı hesaba geliyo ve içiniz rahat, kıçınız temiz kalıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

sussuz sadece tuvalet kağıdı ile temizlemek PUGH!! hatta ÖĞĞRKK!!
gel gelelim taharet olayını hala 700lerde ki gibi algılamak ve bunun üzerine yorum yapmak MUHAHAHHAHA hehe :lol:ZUAHAHAHAHA
Ahh gülerken terledim ve gözlerimden yaşlar geldi :)
[hline]
efendim yurtdışına çıkan her Türk ün taharet musluğu araması olayı vardır. İşte bu işler için taharex üretilmiştir. Peki bu gavurlar poposunda 5kilo bokla mı geziyorlar yoksa popodan o artıkları kaldırmak için zımpara kağıdı mı kullanıyorlar derseniz...
Evet bir kısmı boklu geziyor, var böyleleri. Bir de Bide kullananları var. Ki bunlar poposu temiz insanlar...
Bide nedir yahu? diyenler ve aklı karışanlar için buyrun bide resimleri (böyle bişiyin resmini koyacağım hiç aklıma gelmezdi valla)

Efendim iyi günlerde kullanınız, poponuzu mutlulukla yıkayınız. Ha bu arada bideler bebek veya kedi yıkamak için kullanılmaz hata etmeyin sakın!

Bide kullanmayanlar mı? Siz amerikalılar neden o kadar bol pantolonlar giyiyor sanıyorsunuz, veya zencilerin o garip, bacaklar bir karış aralık yürümesini nasıl açıklayabilirsiniz? Evet evet doğru tahmin ettiniz. Popolarında yarın kilo artıkla geziyorlar da ondan :lol: Zuahahahha Muahaha[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Kasım 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle bi arkadas dışkı için bakteri içermes demiş .. yok ole bişey içerir ... e.coli hatta en sık rastlanıdır .. idrar steril dir ama .. bakteri içermes ..
Doktor lar kendi eldivenleri kendi takmaz ki .. amelyattan once .. en az bi 5 dakka ellerinde iki kat eldiven olmasına ragmen steril ederler bu da sabun la olmuo.. kimyasal maddelerle .. oluo .. (tıp okuorum amelyata girmişligimde var .. )
taharet ten sonra 3 dk lık bi el yıkamayla ..elinde hic bi pislik kalmas insanın .. taharet sacma dienler .. insanın elinin pis olması ..ne kadar saglık acısından zararlıysa gotunun de pis olması o kadar zararlıdır ..
orası nemli kalınca daha cok bakteri uretio ama zaten taharet sonrası kurulamak için tuvalet kagıdı vardır ..
ama bi arkadasın dedigi gbi en ii si once tuvalet kagıdı sonra taharet sonra bidaha tuvalet kagıdı ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...