Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun süre sonra...

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

En son 4 sene önce sevmiştim ondan sonra hep takılmak için beraber olurdum kızlara ama şimdi sanırım seviyorum....yok yok gerçekten seviyorum ve beraberizz çok mutluyum olay az önce gelişti paylaşıyım dedim.[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 07 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
haueahueahu
LAAAAAN
o imza ne :D

eeee söylemeseydin: D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

Saol irfan yaa valla baya mutlu oldumm offfff böle sevgi yumurtopağı şeklinde geziyorumm hebeleeeey diye ortalıkta :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ben beyaz gelinciği izlicem sonra gelirizzzzzzzzzzz offfff nie yazıyom bilmiom mutluyum lan d[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...