Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun süre sonra...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En son 4 sene önce sevmiştim ondan sonra hep takılmak için beraber olurdum kızlara ama şimdi sanırım seviyorum....yok yok gerçekten seviyorum ve beraberizz çok mutluyum olay az önce gelişti paylaşıyım dedim.[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
he bu imzadaki kıza erkekler köle oluyo iyiymiş :)[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly
With you I lived among the kings, how could this ever die

[Bu mesaj Giovanni tarafından 07 Kasım 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 07 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
haueahueahu
LAAAAAN
o imza ne :D

eeee söylemeseydin: D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
Saol irfan yaa valla baya mutlu oldumm offfff böle sevgi yumurtopağı şeklinde geziyorumm hebeleeeey diye ortalıkta :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun :D benim de bi talibim gibi bişe varmış herhalde arkadasın dediğine göre ama ben tanımıyorum kendisini... :D zaten hep tanımadıgım insanlar olur.. şansıma edim :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
neyse ben beyaz gelinciği izlicem sonra gelirizzzzzzzzzzz offfff nie yazıyom bilmiom mutluyum lan d[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...