cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoşbulduuuk hoşbulduuukkk...kendmi evimde gibi hissediyorumm.çok duygulandımm[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla
Solarid Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yine mi sen yea burda da mı?zaten bütün gün okulda başımın etini yiyiyon :) nesse nesse hoşgelmişen:) Alıntıla
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bak yaa sen bnm gibi cici,şirin,bööle yetenekli,bööle uuu agucuk birini bul da soora heryerde karşıma çıkıo die şikayet et.pess valla nankör bu insanoğlu:p[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sende gelecek var.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 euheuhe athlet star elektriği aldı :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nası almasın hak veriorum yani...[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla
PaLeRmO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 H.geldin Balonda çok yakışmış :D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: cosmic, 31 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: nası almasın hak veriorum yani... Gelecekte kötü bir ı$ık gördüğüm için haklıyım dimi.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla
cosmic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 owww!!!yanlış anlaşıldım...ii ışık saçmam gerekiodu;)[signature][hline]baby you're so vicious... Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tamam takıl kafana göre :lol:[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Biz çağırdık, ama sen anca geldin. Hoşgeldin, iyi eğlenceler =] Alıntıla
mexze Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin bakimm amanda aman çok neşeliyiz allah bozmasın yaw :) Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hoşgeldin :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hehe meşeli işte :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Alıntıla
tyreal_ilwenio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hoş geldin...[signature][hline]----tyreal ilwenio----- Alıntıla
Agent_47 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bence neşeliden ziyada özenti bi tip ama ikinci davion veya tyrande olmadıgı sürece, hoşgeldin janıms[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Alıntıla
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 iyi günler=)[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! "gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 İkinci davion..hhe :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hg[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Alıntıla
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hoşgeldin[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Alıntıla
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hosgeldin[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Alıntıla
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Sen kimsin ufaklık?? Burda haracı biz keseriz ilk selamı bize vereceksin! :D:D:D:D:D[signature][hline]Filozof pati, Diktatör pati, Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Alıntıla
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.