Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'deki okullar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Respect the KAL

WE own you !

KAL where you can always smoke as you are in uni, you can do anything and yet no one will try to stop you
you can learn your lang. (Kallish) which none but fellow gulls understand... is the best![signature][hline]
Mesaj tarihi:
kal iidr okulm gel kala memnun kal..ama son 8 snelkler de gittikten sora kal ruhu bitmeye başladı kesinlikle..kurtarmak lazım yaşatmak lazım..bide dersler zor..he bide lise 2 de beden dersi yok ne saçma beden dersi nası olmaz meb e sesleniyorm ve sarı civcive...5 sene untmamk gerek..sınaw haftasını kaldırmayı hangi zeki akıl etmişse gelsin öpücem...hep snaw war ya ne bu!![signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE:ölüm ölüm dediin nedir ki gülüm:gülü sevdim bigün seni sevdim hergün:hergün okula gitmek çok bayıyo artık sıkıldım

[Bu mesaj burninglife tarafından 05 Kasım 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir lise 2 olarak katılmaktayım[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol!
"gökçe" kız ismi aksi iddaa edilmesin sinirlenirim .gızarım
Mesaj tarihi:
ya aslında biz niye isyan etmiyorz beden dersi olmamsına..disiplin yönetmeliini okmuştum da böle isyana kışkırtan insanlar örgün eğitimin dışına atılıyolarmış..ama isyan etmek şart beden olması lazım[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE:ölüm ölüm dediin nedir ki gülüm:gülü sevdim bigün seni sevdim hergün:hergün okula gitmek çok bayıyo artık sıkıldım
Mesaj tarihi:
Aman beden dersi olmuş olmamış ne fark eder hem zaten tek seneniz öyle geçecek biraz dişinizi sıkın ayrıca sınav haftası nasıl kalktı ? Lise 2 koridoru eski lise son koridoru olmuş ben bu okulu anlamıyorum böyle saçma sapan yer değişikliği yapıyorlar sürekli
Mesaj tarihi:
Bidakka ya kelaynaklarin nesli bundan bi 10 20 sene once tukendi sen kac yasindasin? maarif falan? :)[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
  • Yeni Oluştur...