tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 İtalya da energetic engineer bölümündeki öğrencinin assig. listelerinde Türk tarihi ni süper irdelemişler.Bu gün bir italyan nereli olduğumu sordu.İzmir diyince de .Bloody Hell diye yapıştırdı.9 Eylül ü vb. her şeyi anlattı ve İtalya da böyle bilindiğimizi duyunca içim çok değişik oldu.Geçmişimizle bir kez daha guru duydum... Finlandiya da ise Atatürk tanınmıyor bile çoğu insan tarafından.Bu beni çok rahatsız etse de,umarım bir şekilde oralara da yetişiriz....[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Dün izlediğim rahmetli Atilla İlhan'ın bir söyleşisinde Cezayire yaptığı bir gezide 3 tane üniversiteli cezayirli gençle konuşurken Atilla İlhan Atatürkü tanıyormusunuz diye sormuş.Öğrenciler cüzdanlarından Atatürkün resmini çıkarmışlar. Atatürk sadece bizim için değil diğer bütün sömürge devletler için kurtarıcı olmuştur.[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ondan daha da güzeli (anlamlısı) Fransa'ya karşı savaşan Cezayir'li vatanseverlerin cesetleri araştırıldığında ceplerinden aralarında Atatürk'ün de bulunduğu bir çok liderin resimlerinin çıkmasıydı.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Türkiyede kaç kişi cüzdanında Atatürkün resmini taşıyodur?bazı şeyleri anlamak için yaşamak lazım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kesinlikle. o gibi şeyleri anlayabilmek irdelemek lazım. boş laf salatasıyla olmuyor. çoğumuz öyle yapıyoruz ama.. gözlerimizi kör edenler var tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Sömürgeci milletlerin cebinden Atatürk resmi çıkmayacaktır.İşlerine gelmiyor çünkü.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 çok şükür seni beni kör edemiyolar ama çoğunluk görmüyo bazı şeyleri..Binlerce şehidin kanıyla ve kendi hayatıyla bu vatanı kurmuş bi insana saldıranların bizi yönetmesinden de anlaşılıyo zaten..fazla detaya girmiyim siyasete kaçmasın.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sen italya veya finlandiya tarihini ne kadar biliyorsun ki adamların bizim tarihimizi bilip bilmemesine şaşırıyorsun?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ben mi?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 O da doğru bir yaklaşım. Ama Finlandiya bir Atatürk çıkartmış olsa, bileceğimizden eminim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 iyi de o tip liderler biliniyor zaten ? birbirlerinin yollarını da araştırıp esinleniyorlar hatta.ama modern dünyada emperyalizme karşı (güncel problem sayılabilir elbet) adam gibi mücadele eden sayılı lider var. ilk başarılı olan da M.K.Atatürk.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 yedi düvel kabul etmiş Atatürk ün büyüklüğünü,devrimciliğini.liderliğini...Fakat içimizdeki bi kac tane cumhuriyet düşmanı,takunyalı köpekler ,yobaz itler fark edemedi[signature][hline]"Bu ülke ya Kemalistlerin olacak ya da hiç kimsenin!!" Uğur Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: tipitip, 12 Ekim 2005 15:59 tarihinde demiş ki: İtalya da energetic engineer bölümündeki öğrencinin assig. listelerinde Türk tarihi ni süper irdelemişler.Bu gün bir italyan nereli olduğumu sordu.İzmir diyince de .Bloody Hell diye yapıştırdı.9 Eylül ü vb. her şeyi anlattı ve İtalya da böyle bilindiğimizi duyunca içim çok değişik oldu.Geçmişimizle bir kez daha guru duydum... Finlandiya da ise Atatürk tanınmıyor bile çoğu insan tarafından.Bu beni çok rahatsız etse de,umarım bir şekilde oralara da yetişiriz.... finlandiya nın kurtulşunu sağlayan adamı bilion mu da onlar seninkini bilsinler[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: lancelotdulac, 12 Ekim 2005 23:26 tarihinde demiş ki: Sömürgeci milletlerin cebinden Atatürk resmi çıkmayacaktır.İşlerine gelmiyor çünkü. Saçma... evet belki resmi çıkmayacaktır ama Fransa'da Atatürk ile ilgili belki çoğumuzdan daha fazla bilgisi olan ve büyük Atatürk hayranları olan insanlar tanıyorum (buna ailemin bazı üyeleri dahil). Ve unutma ki sömürgeci olan devlet halk değil...[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 atatürkü çok seviyorum ben ya.. içimden geldi söyliyim dedim..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben de[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 finlandiyalılar zaten iskandinavlarla karışmış türktür beyler.yani ben öyle biliyorum hunların fethi icabı olmuş bunlar. yani sentenced TÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 O Türk bu Türk diye başlamayalım yine beyler/bayanlar lütfen. Türkse kanıt sunun ve akademik olsun, yoksa dünya toptan Türk oluyor.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 milletlerin bizim tarihimizle olan ilişkisinden aklıma geldi bir keresinde msn den bir çinliyle tanışmıştım neyse nasıl olduysa olay tarihe girdi ve benden yaşça büyük olduu için ben sizin abinizim demeye getirdi biz de arkadaşla şaka maksatlı geçmişte biz de sizin abinizdik sizi az mı hezimete uğrattık çin seddiniz bile fayda etmedi dedik ve adam afalladı siz bizi ne zaman yendiniz ki tarihte hep biz sizi yendik dedi biz sakin tavrımızı sürdürmeye devam ettik ve kendisine mete han ı kültigini bilge tigini ve vezir tonyukuku sorduumuzda bize bunları tanımadığını ve sadece tarihte bize karşı üstün olduklarını ve bizim onları yenmediğimiz söyledi. o gün aşırı derecede sinirlenmiştim elin çinlisi daha çin seddinin niçin kurduğunu bilmiyor ve de gelip bana sizin bize üstünlüğünüz yok sizi yenen hep bizdik diyor kısacası türk tarihi her yerde objektif olarak verilmiyor.[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Elin cinlisinin anlamasi icin Tu2jue2 dersen anlar .[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 01 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 VAlla adamların tarihte bizle alakadarları olmamıs italyanalra bilebilir cünkü anadoluya giridler ama fin liler girmedi sonucta tarhlerinde biz yokuz ama italyan tarihinde olmamız dogal tanımasının bekleyemezsin[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 konuyu saptirmis olmiyim ama finlandiyalilarin turklerle ilgili cok vardir hatta osmanli zamaninda bir suru turk okulu yaptirmis oraya, cunku kavimler gocu sirasinda cok turk gitmis ama bahsi gecen Finlandiyalinin Ataturk`u tanimamasi kisisel olabilir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tony_montana, 01 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki:kısacası türk tarihi her yerde objektif olarak verilmiyor. bu yanlış bilgilendirme insanların fikrlerini çok yanlış yönlendiriyor cidden..ırak savaşında amerikanın hiçbi olumsuz görüntüyü tvlerde göstermemesi gibi.mllet herşeyi güllük gülistanlık sanarken ortada neler dönüyo. nese konu baya saptı ..[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar