SavagE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aslında sigara içmediği içn oldu bu olaylar :) orda o dedektifmidir nedir sigara kullanıyo olsa hiçbiri olmucaktı. demekki sigara içmemek öldürüyomuş :P edit : izlemedim şimdi ama büyük ihtimalle 1 2 sene önce izlediğim muhabbetti [Bu mesaj SavagE tarafından 07 Kasım 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Süffer bişi bi. İzlemiştim daha önce.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: SavagE, 07 Kasım 2005 13:15 tarihinde demiş ki: aslında sigara içmediği içn oldu bu olaylar :) orda o dedektifmidir nedir sigara kullanıyo olsa hiçbiri olmucaktı. demekki sigara içmemek öldürüyomuş :P edit : izlemedim şimdi ama büyük ihtimalle 1 2 sene önce izlediğim muhabbetti [Bu mesaj SavagE tarafından 07 Kasım 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] yok orda ki temizlikçiler içiyo ya :) bak adamlar sigara içti noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende 1 2 sene önce izlemiştim bunu güzel ama yenilenmesi ii oldu[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sondaki şarkı: Eurythmics - I saved the world today[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar