Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kutusunda , lvl 57 Undead Rogue (Burning Legion)
100 YTL. ilgilenenler özel msj atsın. (ANKARA)

Not: Tavsiyem hiç başlamayın böle saçma bir oyuna , sadece grafik var gerisi yalan. Zamanla NPC'den farkın olmuyor. Char üzerinde hiçbir etkin yok.Sadece amele gibi dolan dur item topla. PvP kesinlikle yok.Her 2 ay bir patch gelir ve bir class "GOD" olur , diğerleri ise sırasını bekler, yani ezilir durursun.Bu 2 ayda sürer yada 2 yıl, ne zaman sana buff gelirse artık. Mario ve Pokemon dan sıkılanlar için birebir.Yaş ortalaması 13.5 (resmi açıklama)[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion)
Mesaj tarihi:
Herhalde otelden fln bahsediyor. Çünkü benim oynadığım World of Warcraft böyle değil.

"WoW - Kremlin Palace 57 Nolu Oda
World of Wonders, sadece mimari gerisi yalan, zamanla hotel çalışanından farkın olmuyor. Kimseye söz geçiremiyorsun. Sadece dolan dur alışveriş yap. Birebir iletişim hiç yok. Her 2 ayda bir "Türk Gecesi" veya eğlence olur, zenginler tadını çıkarır sen onları izlersin. Motel ve Pansiyondan sıkılanlar için birebir. 0-6 yaş ücretsiz. "

[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|

[Bu mesaj Revell tarafından 07 Kasım 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Revell, 07 Kasım 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
Herhalde otelden fln bahsediyor. Çünkü benim oynadığım World of Warcraft böyle değil.

World of Wonders, sadece mimari gerisi yalan, zamanla hotel çalışanından farkın olmuyor. Kimseye söz geçiremiyorsun. Sadece dolan dur alışveriş yap. Birebir iletişim hiç yok. Her 2 ayda bir "Türk Gecesi" veya eğlence olur, zenginler tadını çıkarır sen onları izlersin. Motel ve Pansiyondan sıkılanlar için birebir. 0-6 yaş ücretsiz. "

hey allam cok komıksın :) aksam aksam gulecegım yoktu :))[signature][hline]---------- Please Understand Me ----------
Mesaj tarihi:
sattigi mali kotuleyen adama da fazla rastlanmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 07 Kasım 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
sattigi mali kotuleyen adama da fazla rastlanmaz...

Cidden ya adam hem satıyor hemde not eklemiş bence kimse bu oyuna başlamasın diye :D[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
said:
Revell, 07 Kasım 2005 01:01 tarihinde demiş ki:

Arkadası gercekten takdir ettim :D
  • Yeni Oluştur...