pckopat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 S.a Arama yaptım Ama yoktu ondan yeni konu Açim Dedim Ben Mage iÇin 62 Skill Kağıdını Çıkartmak iStiorum Q de YazıLanların HepSini ALdım yinede oLmadı Extra bişi daha mı var BiLgisi oLan Yardım edebilirmi ?[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 6x CLan : WooDoo Race : Arch Mage (Paper) Np : xx.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 62 yada daha fazla isen ve çantanda başka scroll yoksa 3 dex 3 str 3 int 3 mp 3 hp enchant bleesed scroll alıp 5 mln alıp gidion ver bana şu scroll u dion alıon[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / TryAgain Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
matrixsil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Q da yazilanlari alicaksin masterini nerden acdiysan kagidida ordan aliorsun sanirim raibadaki amcamdan aliosun..
RushEAT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ŞşŞŞ Amca Diil Teyze Arch Mage Drake Teyzeme aip Oluor :P
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Q de Dex oLan yazmıor oda var mı ki ?[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 6x CLan : WooDoo Race : Arch Mage (Paper) Np : xx.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
RushEAT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Evet Dex'de var ben yaptım ordan biliorum Ama şimdi 61 %63'e düştüm Guard Towerlar saolsun :P
Öne çıkan mesajlar