Predator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hangi şarkının solosudur ? Bu kadar güzel soloyu atan insan mıdır ? Yoksa rastgele atılmış bi solomudur ? Scenes albümündeki sololardan birisiymiş sanırım ama bulamadım.
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 insan değildir.[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby!
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hangar 18'in solosu tercihimdir Marty'den..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 melodic controlun hepsi çok güzel bence baştakini hiç hatırlamıyorum ama bende tornado of souls diyim bari bi de concertoyu beğeniyorum cacaphony den[signature][hline]Enemy Of God
Predator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Marty'nin hangi solosunu seviyoruz konusu değil arkadaşlar bu aman konu kaymasın rica ediyorum.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bende seviorum o soloyu baya,bilen birisi çıkarsa ççok iyi olur valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
sadbutTrue Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben martynin o soloyu melodic control cekimi icin yazdıgını yani o solonun oylesine yazılmış bir solo oldugunu biliorum.
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 eet insan değil mutanttır :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben de merak ettim simdi. Eskiden Megadeth'in tüm albümlerini deli gibi dinlerdim, ve o soloyu bir sarkida duydugumu hatirlamiyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 friedmanin solo albümlerinde böyle bir solo hatırlamıyorum, muhtemelen bu video için yazmıştır, adam manyak yaratıcı nasıl olsa...[signature][hline]...Nevermore...
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bildiğim kadarıyla video için yazdığı solo hatta doğaçlama bile olabilir. tam hatırlamıyorum attığı o soloyu fakat kendi albümünden olmadığına eminim. megadeth'de değildi galiba. neyse..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Öne çıkan mesajlar