Flood Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Merhaba arkadaslar. Yukardaki topicden okudum ve başlat>denetim masası>windows güvenlik duvarı>özel durumlar>bağlantı noktası '' yok böyle bişi.. :) birisi yardımcı olursa sevinirim..[signature][hline]Her nerede olursan ol ben oradayım...
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Nasıl yok.Bu sıralamanın neresinde takıldın?[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Flood Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 windows güvenlikte takıldım bende yok xp makina[signature][hline]Öküz alaladedir Ağaçta alaladedir Vaktaki öküz ağaca çıkar, İşte bu fevkaladedir...
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Hımm.O zaman adsl modemin setup ına girip ordan açacaksın portu.Walla benim adsl modemin setupu yok ben güvenlik merkezinden açtım.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Flood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya setupundan nasıl acacam? ve birde bende nenden o windows güvenlik olayı yok ? Bilen warsa yardımcı olsun[signature][hline]Öküz alaladedir Ağaçta alaladedir Vaktaki öküz ağaca çıkar, İşte bu fevkaladedir...
Öne çıkan mesajlar