Richk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 O değilde nedense son videoyu herkes bi merakla açtı sanırım=) Özellikle kediyi yakaladığını görünce hakkaten yapmış olamaz demedim değil...(ama önce gülmekten düştüğün sandalyeye çıkmam gerekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Muahuhaua Züper...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yok yok chemical'ın kullandığı tereyağı ucuz tereyağı yoksa takiyen havada kalması gerekir düzeneğin...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kedini dört ayak üzerine düşme mitini cok iyi kullamılın chem[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sıcaktandır sıcaktan.[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mukemmel tek kelimeyle yarıldım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 deli meraklarında wermişler bu linki harbi yeni gördüm süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya tereyağıyla olmasa bile aynısını 2 tane kediyle yapsak? Yani 2 tane kediyi birbirlerine sırtsırta bağlayıp mesela 2. kattan aşaa atsak noolur? Senden deney bekliyoruz Chemi... said: Mirage, 09 Ağustos 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Yorumsuzsun chemical. Ayrıca bu soruyu biri Cenk-Erdem'in muhabbet muhabbet adlı programda telefonla sormuştu. Cenk ve Erdem bey bile komaya girip soruyu yanıtlayamamıştı. Müebbet Muhabbet diilmiydi o? Bayaadır dinlemiorum değişmişte olabilir:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 PEANUT BUTTER CAT WHEE[signature][hline][b]Only g3nk[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar