Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hakketen yaw dewamı olmalı...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yaa off biliorum çok kötüyüm ama yenisini alıp koycam yerine böylece onun da haberi olmicak hayatına dewam etsin ne gerek var ki şimdi hiç yoktan kavga etmeye dimi hem nası olsa yeni bi kuş alcam kafes boş boş gözüme takılıo rahatsız edio insanı hem yemler de boşa gitmesin dimi sonra ilaçları falan da var vitamin falan :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 başın saolsun :) kıza de aldıgın hedıye rahmetlı oldu de oda belkı böle der olsun ben sana yenı kuş alırım senden önemlı der belkı :P sadasd[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 nihohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 evet işte sonuç söyledim kuşun hakkın rahmetine kavuştuğunu biraz ağlayıp sızlama ardından bağrışma sonucu olayı tatlıya bağladık :) neyse artık problem çözüldü sanırım gerçi hala bana çok kızgın telefonu da suratıma kapattı ama neyse artık ben alırım onun gönlünü hatta aldım bile neyse sonuca da bağlandı oh be itiraf ettim rahatladım vicdan azabı çekiodum gerçi yeni bi kuş alcağımı daha duymadı duyunca ne yapar bilemiyorum[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hah geçmiş olsun.. yaserde benim balığımı ezmişti ben de 3 gün konuşmamıştım:)[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kız hatalı bence birine canlı birşey hediye etmemelisin çok saçma gidip birlikte seçip alsanız mantıklı da bakalım sen kuş istiyor musun? ya da hayvan sahibi olmak[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aslında öyle ama mesela bi dişi bi erkek alıyosun isimlerinizi veriyorsun çok zevkli oluyor:) sonra bakıyorsun önce kim ölüyor ona göre de tafra yapıyorsun diğer tarafa:)[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 aman tanrım korkunç =O ben hiç istemezdim sorumluluğunu almam gereken canlı birşeyi hatta bana hayvan alsa sevgilim surat yapardım geri verdirirdim zorla -umarım bunu okur :D-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ama öyle demeyin benim hayvanları çok sevdiimi biliodu onun için aldı bide arkadaşın dediği gibi bu benim benmişim gibi bak ona demişti :) yaa işte ööle neyse ben şimdi kavgaya kaldıım yerden dewam edicem :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar