DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: RayCharles, 05 Kasım 2005 13:46 tarihinde demiş ki: faketir bu ya :-) böyle skinler var msn için Arkadaşımın bilgisayarında kurulu ve kendisi yaklaşık 3 gündür programı kullanıyor; fake değil anlayacağın.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya early beta tarzı bişeydir hemen oha ram cart curt atlamayın. daha stabilize etmemişlerdir.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gonozom Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 programın betasını burdan: http://download.microsoft.com/... beta accountunuz olmadan çalışmasını sağlayan patchi burdan: http://rapidshare.de/files/7216735/MSNP13DowngraderSetup.exe.html indirebilirsiniz. [Bu mesaj gonozom tarafından 05 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bır programın betası su kadar ram yıyor boktan kotu vs dıyen dunyada bır bız varızdır. Adi ustunde BETA. Yani daha test asamasinda. Kodu yazarken bir while dongusunu acik birakmislardir al sana istemedigin kadar ram yemek. Muhtemelen duzeltilecektir bunlar. Benim istedigim iki sey var msnden o zaman mukkemmel olacak. 1- Offline mesaj 2-trillian daki gibi tabbed messaging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @gonozom yukledim ikisinide ama patch i yaparken proxy yi kıramıyorum port hatası veriyor ve sign in olmuyor bunu nasıl halledebilirim bi yardım edersen sevinirim[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. soulwaX Istanbul Akşamları[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar