Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Live Messenger

DeadSouL

Öne çıkan mesajlar

MSN Messenger'ın bir sonraki versiyonu olacak olan bu program hakkındaki yazıya ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz;

TIKLAYIN!

Microsoft bu sefer gerçekten de üzerinde durulmaya değer değişikliklerle karşımıza çıkıyor.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

msn güzel. ama msn messenger diil. çok fazla abuk subuk gereksiz şey var. ekran titretmelerdi, saçma sapan kocaman dans eden emotionlar'dı, her tarafta reklamlar resimler falan of.. göz yoruyo. fakat bu problemi de hemen gaim gibi farklı messenger programlarıyla halledebiliyoruz. (bunların eksisi de webcam gibi önemli bazı özelliklerden yoksunlar)

bu live messenger'dan iyice nefret ettim. ilkokulda olsam severdim belki, ama dediğim gibi gereksiz çok şey var.

messenger dediğin mesaj göndercek, voice chat/video conv. yapıcak, dosya transferi yapıcak. fazlası zarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş bilgisayarına yükledi bu programı, ben de biraz test ettim. Öncelikle programın 50 MB ram yediğini söyleyeyim. Arayüzü çok kullanışsız. Tek getirisi çevrimdışı olan kullanıcılara mesaj yollayabilmesi. Bu arada link doğru fakat MSN Spaces son günlerde yukarıdaki gibi saçma hatalr vermeye başladı. Israrla girmeye çalışın siz sayfaya, emin olun aılacaktır :).[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 04 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
ya bi dakka jeton yeni düştü..
50Mb mı?
ciddimisin? msn messengerin tam 10 katı yani???

Evet ciddiyim. Bende MSN 7,5, 8-9 MB arası ram yiyor. Buna göre normal MSN'in 5 katı ram yiyor diyebiliriz.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji |

www.deadsoul.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

Pardonda sizi ne doyurur? Her önünüze çıkan IM programlarına laf ediyorsunuz. "ICQ'ya kafam girsin", "MSN'e sokiim". Ne ulan isteğiniz? Memnun olamayan bir millet ya.

Bence MSN harika bir program. Her boku var daha ne istiyorsunuz? Marjinal olayım havalarında mısınız? Anlamıyorum, anlıyamıyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 04 Kasım 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

messenger'ın sitesinde bu yönde bi açıklama göremedim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vista'dan tam performans alabilmek için min 2 GB gerekecik yani. 50 MB kullanmış neki bu devirde. Win98 zamanında olsak "50 MB yiyor yuh" derdim ama artık devir değişti, yurt dışında min. ram 1 GB olmaya başladı bile.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeadSouL, 04 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki:
said:
Lonely, 04 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
ya bi dakka jeton yeni düştü..
50Mb mı?
ciddimisin? msn messengerin tam 10 katı yani???

Evet ciddiyim. Bende MSN 7,5, 8-9 MB arası ram yiyor. Buna göre normal MSN'in 5 katı ram yiyor diyebiliriz.

ben uo oynarken remden yemesin diye kapıyorum msn'İ explorer'ı bu yeni versiyonda tam anlamıyla batırmaya koşmaktalar[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...