DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 MSN Messenger'ın bir sonraki versiyonu olacak olan bu program hakkındaki yazıya ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz; TIKLAYIN! Microsoft bu sefer gerçekten de üzerinde durulmaya değer değişikliklerle karşımıza çıkıyor.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 msn e kanım hiç ısınmadı zaten yeni versiyonlarıyla kendini affettiremez[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away [Bu mesaj Gerab tarafından 03 Kasım 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 guzele benziyo hakkat[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Görsel olarak süper.Çevrimdışı kullanıcılara mesaj gönderebilme imkanı da harika olcak nihayet düşünmüşler..Ama sistemi kasacaği için kaybedicek[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 YIM'a benzettim biraz.[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu. UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 msn e kafam girsin... miss gibi icq wardı eskiden.. şimdi kimseler kullanmıyo herkes tutturmuş bi msn...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ehe aklima geldide 8.Sınıfta arkadaşa laf sokacam göyaa,senin IQ'n kaç diyceeme senin ICQ'n kaç demiştim. Neyse, Msn güzeldir,iyidir ne öyle 7346283 sayisini ezberlemeye kasacan fln.[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 msn güzel. ama msn messenger diil. çok fazla abuk subuk gereksiz şey var. ekran titretmelerdi, saçma sapan kocaman dans eden emotionlar'dı, her tarafta reklamlar resimler falan of.. göz yoruyo. fakat bu problemi de hemen gaim gibi farklı messenger programlarıyla halledebiliyoruz. (bunların eksisi de webcam gibi önemli bazı özelliklerden yoksunlar) bu live messenger'dan iyice nefret ettim. ilkokulda olsam severdim belki, ama dediğim gibi gereksiz çok şey var. messenger dediğin mesaj göndercek, voice chat/video conv. yapıcak, dosya transferi yapıcak. fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 balık baştan [spo1=kokar][/spo] olaya bak bodoslama sayfa hata verdi ya :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 cildi güzelde, kitabın konusu güzelmi, o önemli..[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Arkadaş bilgisayarına yükledi bu programı, ben de biraz test ettim. Öncelikle programın 50 MB ram yediğini söyleyeyim. Arayüzü çok kullanışsız. Tek getirisi çevrimdışı olan kullanıcılara mesaj yollayabilmesi. Bu arada link doğru fakat MSN Spaces son günlerde yukarıdaki gibi saçma hatalr vermeye başladı. Israrla girmeye çalışın siz sayfaya, emin olun aılacaktır :).[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 50 Mb ram'i fizikselden yemiyodur heralde? microsoft o kadar eşek olamaz o_O sanal bellekten filan yiyodur.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ya bi dakka jeton yeni düştü.. 50Mb mı? ciddimisin? msn messengerin tam 10 katı yani???[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 millet msn kullanmasını bıraksa sn'sinde bırakacam şu meleti. Bende arkadaşa uyup MSN'e Kafam Girsin diyip sözümü burada noktalıyorum.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Lonely, 04 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki: ya bi dakka jeton yeni düştü.. 50Mb mı? ciddimisin? msn messengerin tam 10 katı yani??? Evet ciddiyim. Bende MSN 7,5, 8-9 MB arası ram yiyor. Buna göre normal MSN'in 5 katı ram yiyor diyebiliriz.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kertseler kullanmam o programı. 50Mb. hemde sanal bellekten. yuh derler adama. bence yeni sürümüyle filan bi çözümünü bulurlar onun.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Pardonda sizi ne doyurur? Her önünüze çıkan IM programlarına laf ediyorsunuz. "ICQ'ya kafam girsin", "MSN'e sokiim". Ne ulan isteğiniz? Memnun olamayan bir millet ya. Bence MSN harika bir program. Her boku var daha ne istiyorsunuz? Marjinal olayım havalarında mısınız? Anlamıyorum, anlıyamıyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 04 Kasım 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 valla icq yu çok ram yiyo diye dışladık ama msn bence olamadı icq kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alvarez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 google talk ne zaman tam sürümüyle çıkacak merak ettim doğrusu.... go google go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 messenger'ın sitesinde bu yönde bi açıklama göremedim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 vistanın sslerinde 2gb ramli bir pc olduğunu düşünürsek bence 50mb ona göre gayet normal :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Vista'dan tam performans alabilmek için min 2 GB gerekecik yani. 50 MB kullanmış neki bu devirde. Win98 zamanında olsak "50 MB yiyor yuh" derdim ama artık devir değişti, yurt dışında min. ram 1 GB olmaya başladı bile.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: DeadSouL, 04 Kasım 2005 02:05 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 04 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki: ya bi dakka jeton yeni düştü.. 50Mb mı? ciddimisin? msn messengerin tam 10 katı yani??? Evet ciddiyim. Bende MSN 7,5, 8-9 MB arası ram yiyor. Buna göre normal MSN'in 5 katı ram yiyor diyebiliriz. ben uo oynarken remden yemesin diye kapıyorum msn'İ explorer'ı bu yeni versiyonda tam anlamıyla batırmaya koşmaktalar[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 faketir bu ya :-) böyle skinler var msn için[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya adamlar napıyo bole kimle rekabet ediyolar ki??[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar